Tombul Özlem

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anlatacağım olay tamamen gerçek, sanırım, Haziran ayı idi, bir akşam nette idim, sıkılmış öylesine geziniyordum, sonra ircyi açtım, ve bir cinsellik kanalına girdim ve takma isimleri güzel olan bayan isimlerine kısa hoş bir mesaj atıyordum, bazıları kibarca ret ediyor, kimisi ise cevap bile vermiyordu, sonra bir kaç tane daha cevap gelmeyince gelmeyenlerden bir tanesi olan Fatwoman adlı bayana “Sizce dedim insan hiçmi şansı hak etmiyor en azından sohbet için selam verebilirdiniz” dedim, sonra “Selam, kusura bakma bilgisayar başında değilim çalışıyordum” dedi, bende kusura bakma dedim ve bir süre sohbet ettik sonunda biraz cinsel konulardan konuştuk sonra mail adresimi verdim, yazacağını hiç sanmıyordum ama kısada olsa bana mail atmıştı, bende maile cevap yazdım, arkadaşlığımız öyle devam etti, O İstanbulda idi, Ben ise ona 6 saat uzaklıkta başka bir şehirde, o gün mailine birde telefonumu verdim, bir akşam aradı, sesi o kadar tatlı o kadar güzeldi ki sesimi birçok bayan hoş bulurmuş ama ben buna rağmen kendimi kaba hissettim, mailine attığım Güller için teşekkür etmişti, sonra 2-3 gün daha telefonda konuştuk, bu arada ismi özlem olsun, özlem bana bir gün Ankarada işi olduğunu ve beni ziyaret etmek istediğini ama tabii bunu eğer oda isterse olacağını söyledi, çok sevinmiştim, (Özlem, 25 yaşında, 1.60-1.70 boylarında, 85-90 kilo civarında tombul hatta kilolu bir bayandı ve bunu bana başta söylemişti ve ben onun kilolu olduğunu duyduğumda daha çok sevinmiştim). Bende ona Lütfen gelirsen çok sevinirim dedi, o gün tüm gün telefon bekledim ama gelmedi, sanırım vazgeçti diye düşünürken, Ankarada işlerinin şimdi bittiğini eğer hala istiyorsa akşam 9 otobüsü ile geleceğini söyledi, lütfen dedim, bu sırada bende o sırada hazırlık yaptım, tıraş oldum, tuş yaptım, bilgisayar odasının ışığını loş bir ışıkla değiştirip elimde olan 130 parçadan oluşan Slow parçaları ayarlamıştım, gece 12de terminale karşılamaya gittiğimde içim içime sığmıyordu.

Otobüsten indiğinde o kadar tatlı bir gülümseme ve ışıl ışıl gözler beni bekliyordu. Bulunduğum yerde tanınan birisi olduğum için çok da yakın davranamıyordum, arabaya binip eve geldik, onunla odaya geçtik, sonra biraz konuştuk geldiği için çok mutlu idim, ayağa kaldırdım ve dans etmeye başladık sonra yavaşça dudaklarımız birleşti bir süre dans ederken öpüştük, saçları çok güzeldi, dalgalı ve gürdü, sonra yavaşça onu soymaya başladım, her kıyafetini çıkardığım yerini yavaş yavaş öpüyordum, göğüslerini öperken onunda zevk alması ve mutlu olması için elimden geleni yapıyordum, sonunda çırılçıplak kalmıştık, kanepede öpüşmeye devam ediyorduk, önce dudaklarını sonra boynunu öpüyordum ardından, kulak memelerine geçtim emmeye başladım, nefesi hızlanmaya başlamış teni ısınmıştı, sonra o öpmeye boynumu, göğüslerimi, göbeğimi ve sonunda erkekliğime ulaşmıştı. Ben ise kıvranmaya başlamıştım, belki o dakika erkekliğimi, testislerimi emdi, dokunsa boşalacaktım, yavaşça onu yukarı çektim, o tombul bacaklarını iki yana açıp kadınlığını yalamaya öpmeye ve kalın dudaklarını emmeye başladım. Oda benim gibi hazırlanmış tıraş olmuş çok hoş kokuyordu vajinası. Yalamaktan iyice sulanmıştı, yavaşça öperek yukarı çıktım, ve dudaklarından öperken içine girdim, inanılmaz kaygan ve sıcacıktı, sonra bacaklarını iki yana V şeklide ayırıp iyice soktum canı biraz yanmıştı biraz, bende yavaşlamış ve birazını sokmuştum, belki 20 saniye sürdü, dayanamadım boşalacaktım, canım izin verirsen ağzına boşalmak istiyorum dedim, tabii canım gel hadi dedi, ve sikimi çıkardım ağzına soktum, dayanamadım ve ağzının içinde iken boşalmaya başladım, çok gelmiştim, ama ağzından çıkarmadı bile Özlemim, hepsini yuttu, ben üzülmüştüm, “özür dilerim, seni buna zorlamamalıydım” dedim, O ise “hayır ben istedim çok güzeldi. İlk defa denedim sadece” sonra sırt üstü yattım, başını omzuma tombul bacaklarını bacaklarımın üstüne aldım, tombul vücudunun yarısı vücudumun üstünde idi, konuştuk bir süre sonra bir kere daha başladık. Öpüşüyorduk deli gibi öpüşüyorduk, kulağına eğer izin verirsen arkandan girmek istiyorum dedim, peki dedi uzun uzun vajinasını ve deliğini yaladım, o kadar ufak ve dardı ki kremi aldım sürmeye başladım, sonra birden ağlamaya başladı bıraktım sevişmeyi oturdum başını omzuma koydum, “yanlış bir şeymi yaptım” diye sorduğumda “Hayır aksine çok tatlı ve harikasın, bu müzik ortam, bana gösterdiğin sevgi ve krem bile getirmişsin beni bu kadar düşünebileceğini bilmiyordum” dedi, ayağa kaldırdım, dans etmeye başladık, ve saçlarını öpüyordum.

Sonra yavaşça arkasını döndü bacaklarını yana açıp, hadi sok sikini arkama dedi, krem sürdüm tekrar sokmaya çalıştım, daha ucu girmiş ama canı yanıyordu, parmağımla genişlettim ama olmuyordu, vazgeçtim. Bu gece onun gecesi olmalıydı en ufak bir acı olmamalıydı, önünde çok zorlu 1 hafta vardı, sikimi soktum amına ve gidip gelmeye başladım, amı gene ıslanmış vıcık vıcık olmuştu, resmen kayıyordu sikim ve boşalacağımı anladığımda kalçalarına boşaldım, sonra arkasını temizledim, ve sarıldım sıkıca. Sonra sohbet ettik bir süre tekrar, ve bir kez daha birlikte olduk bu sefer üstüme aldım her zıpladığında göğüsleri, hafif göbeği dalga dalga oluyordu. Bir kaç farklı pozisyon daha denedik geliyordum dediğimde çıktı içimden ve hemen ağzına aldı ve sıcacık kaygan ağzında boşaldım. Ve kaldırdım öpüşmeye başladık spermler benimde ağzıma geliyordu ama rahatsız olmuyordum. Sonra konuştuk bir süre ve çırılçıplak birbirimizin kollarında uyuduk sabah 7de kalktık, onu öpücüklerle uyandırdım, sarıldım sıkıca, kimse uyanmadan apartmandan çıktık, ona şehri gezdirdim, ve uğurlarken kulağına “Canım Özlemim Senden hoşlanıyorum, ve her şeyimle seni düşüneceğim yanında olacağım” dedim, 3 gün sonra yurt dışına uçtu, oradan aradı ameliyattan bir gün önce, o son konuşmam oldu telde, %5 kurtulma şansı olan bir ameliyat oldu, 15 gün boyunca her gün dua ettim, ne kadar gözyaşı döktüğümü inanın bilmiyorum, ve sonunda bir gün kardeşinden bir mail geldi, “Ablam dualarla kurtuldu, ve biliyormusun orada birisine gönlünü kaptırmış bir dahaki ay evleniyorlar” Kafamdan kaynar sular döküldü, ardından 1 ay sonra mail aldım Özlemden çok özür diliyor ve böyle olmak zorundaydı diyor. Şimdi Almanyada Umarım mutludur. Ve eskidende çok severdim tombul kilolu bayanları ama şimdi daha da çok seviyorum, çünkü daha sıcak bakışları var, çünkü daha güzel gülüyorlar, ve daha sıcak içten oluyorlar.Eğer benimle yazışmak isterseniz mail adresimi belirttim. Evli bir çift ile olan anımı da belki daha sonra sizlerle paylaşabilirim. Sevgiyle Kalın, Saygıyla Yaşayın.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir