Memurumu Nasıl Siktim 3

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

|Sizlere daha önce bayan memurumun beni bankada çalışırken nasıl baştan çıkardığını ve aramızda gelişen olayları 2 bölüm halinde anlatmıştım.Şimdi devam ediyorum.

Daha henüz sikimi onun o muhteşem amına sokmamıştım.Gerçeği söylemek gerekirse korkuyordum evliydim 2 çocuğum vardı.

Bulunduğumuz yer küçük bir ilçeydi.Kızın başıma dert olması vardı.Ama onu çok istiyordum.Babasının evi yakın bir ildeydi.Ve boştu.Plan kurdum ve uygulamaya geçtim.Hafta sonu onların evine gidecektik.Kendisine söyledim kabul etti.Cumartesi günü sabah erkenden yola çıktık.Evlerine geldik.Oda korkuyordu.Yere oturduk ben onun bacaklarına yattım.Ürkütmek istemiyordum.

Yavaş yavaş onu ikna etmeye başladım.Okşarken dudaklarımız çoktan birleşmişti bile.Ellerim vücudunun heryerini keşfediyordu.yaz günü olduğundan üzerinde penye bir body vardı.Yavaş yavaş soymaya başladım.İnanın kuş gibi titriyordu.Bu beni daha da tahrik ediyordu.Karşı koymasına engel olmak için dudaklarını hiç bırakmıyordum.Minderin üzerine yatırdım.Üzerinde bir tek kilotu kalmıştı.Memeleri çok harika ve dimdikti.Meme uçları fındık gibi olmuştu.

Emmeye başladım.Hepsini ağzıma almak istiyordum.Aşağılara doğru indim.Göbeğini yalıyordum.Elimi bacak arasına sokmak istedim.Başına gelecekleri anlamışcasına bacaklarını sıkıyordu.İstemiyorsan bırakalım dedim.İstiyorum ama korkuyorum dedi.Bende sen istemediğin sürece sikimi amına sokmam dedim.Gevşedi kilodunuı çıkarmaya başladım.

Aman allahım o kadar temiz ve güzeldiki anlatamam.hemen öpücüğü kondurdum. Dilimi şöyle bir yarığın arasına soktum inlemeye başladı.Dilimle sikmeye başlamıştım.Belini hafifçe havaya kaldırıp amını yalamaya yutmaya devam ettikçe gevşiyordu.Sonra birden bire sarsılmaya elleriyle kafamı amına bastırmaya başladı.Dilimi çekmemi istemiyordu.Amının suları çağlayan gibi akıyordu.Ayağa kalktım.

Soyunmaya başladım.Sikim dimdik olmuştu.Ben uzandım mindere yanıma yattı beni öpüyor dudaklarımı emiyordu.Beni sevdiğini daha önce hiç tatmadığı zevki tattığını fısıldıyordu.Hadi sende bana tattır dedim.Nasıl dedi sikimi ağzına al em dedim.Yavaşca sikime doğru yöneldi başına bir öpücük kondurduktan sonra ağzına alıp emmeye başladı.Öyle güzel emiyordu ki bakire olduğundan şüphelenmeye başlamıştım.

Artık zamanı gelmişti.Tekrar yatırdım memelerini emmeye ordan aşağıya inip tekrar amını yalamaya başladım.Göbeğine doğru çıkarken sikimi amının ağzına getirdiğimde irkildi.Yapma dedi.Tamam dedim hepsini sokmayacağım.Senin istediğin yerde kalacağım dedim.Yanlız kendini sakın sıkma dedim.Bacaklarını gevşetti artık sikim amının ağzında idi amı iyice ıslanmıştı.Hafifçe sokmaya başladım.

Gözleri kapalı inliyordu.Biraz daha soktum sonra geri çektim.Tepkisini merak ediyordum.Elleri ile kalçalarımdan tutup kendine çekmeye çalışıyordu.İçine girmemi istiyordu.Sikimi tekrar soktum artık amı iyice alışmıştı sikime hafif hafif girip çıkıyordum.Amcığı o kadar dardıki daha ucundaydım ama aldığım zevk müthişti.O da kendinden geçmişti.

Beni kendine doğru çekiyordu.Kulağına seni istiyorum dedim oda bende seni aşkım diyince gireyimmi dedim evet hepsini sok senin kadının olmak istiyorum dedi.Biraz çekildim sonra hafifçe soktum hemen girip bitirmek istemiyordum tadını çıkarmak istiyordum.Bir iki küçük gidip gelmeden sonra hadi sok artık diye inledi.Sikimi bastırmaya başladım oda kıçıyla bana yardımcı oluyordu.

Sikimin dar bölgeyi geçip içine girdiği anda öylece kaldım.Yemin ederim bir ateş yumağının içine düşmüş gibiydi sikim amı yanıyordu sanki birde bir mengene sikimi sıkıyordu.hafif geri çekmek istedim bırakmıyordu.Gözlerinden yaş geliyor ama gülümsüyordu.Sokup çıkarmaya başladım.

Bir süre devam ettikten sonra boşalmak üzereydim hamilelik riski vardı çıkardım.hayır çıkarma lütfen o benim lütfen hep içimde istiyorum dedi.Ben elimle sikime 31 çektirip göbeğine boşaldım.O gün akşama kadar amından hiç çıkarmadı sikimi.Onunla hala görüşüyoruz.

Gönderen: gogo

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir