Çok Güzel İğne Yaparım (Alıntı)

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

anlatmaya başlamadan önce kendimden bahsetsem iyi olacak. 196 boy, 85 kilo, açık kumralım. Pek kaslı değilsem de vücut yapım güzeldir. Kadınlara pek ilgim yok.

tıp fakültesinden mezun olduğumda, zorunlu hizmet için tayinim şu anda ismini vermek istemediğim bir batı anadolu kasabasına çıktı. bu durum benim de işime geliyordu, burası hem dinlenebileceğim, hem de TUS’ a rahatça hazırlanabileceğim bir yerdi, nitekim öyle de oldu.

Göreve başladığımda yaz mevsimiydi. İnsanlar genelde ağaçtan düşme vb sorunlarla geliyordu. Zaten yoğun olunan bir dönemdi, tek hemşire de iki hafta sonra doğum iznine ayrılınca işler hepten yoğunlaştı; ancak pek ciddi bir vaka gelmiyordu. Ben muayene yaptığım yerin üst katında kaldığım için bu yoğunluk beni pek zorlamıyordu.

Derken bir akşam üzeri, on yedi yaşındaki bir çocuk ağrı şikayetiyle geldi. Utku, bir yetmiş – bir yetmiş beş boylarında, esmer ve zayıf bir çocuktu. Aslında kasabaya ilk geldiğim günlerde kendisini sokakta görmüş ve beğenmiştim; ancak eşcinsel olduğuna pek ihtimal vermiyordum zira Utku maço tavırlı, erkeksi bir tipti. Onu daha da erkeksi gösteren kirli sakalları vardı, yaz mevsimi olduğu için sakallarını uzatabiliyordu.

İnce bacakları ve mavi parmak arası terlikleri beni kışkırtmıştı. Taşaklarımın karıncalandığını hissettim.

Utku’ ya kas gevşetici ve ağrı kesici iğne yapılması gerekiyordu; ancak hemşire izinde olduğu için iğneleri de ben yapıyordum. Kendisine ben ilacı hazırlarken yatağa yüz üstü uzanıp kalçasını açmasını söyledim.

İğneyi hazırlayıp yanına gittiğimde Utku şortunu tamamen indirmiş beni bekliyordu. İşte o an aklımdan başımdan gitti sandım. Utku’ nun tertemiz, yumuşacık, çok güzel bir götü vardı. İğneyi yapmak için elim götüne değip de sıcaklığını hissedince sikim hafifçe sertleşti. (İri denebilecek bir aletim var)

İlaç yakan bir ilaç olmamasına rağmen Utku yüksek bir sesle “Ah!” diye bağırdı. Ben de kendisini “geçmiş olsun” deyip evine yolladım.

Ertesi akşam, saat yedi-sekiz sularında evimin kapısı çalındı. Hava sıcak olduğundan o sırada kısa bir şort ve bir tişört giymekteydim.

Kapıyı açtığımda karşımda Utku’ yu buldum. Şikayetinin tekrarlandığını söylüyor ve bir iğne daha yapıp yapamayacağımı soruyordu. “Tamam,” deyip içeri aldım.

Koltuğun üzerinde eşyalar olduğu için içeriye, benim yatağıma uzanmasını söyledim. “Ayıp olmaz mı doktor abi?” diye sordu, ben de bir sorun olmayacağını ve bana ismimle (Bahadır) hitap edebileceğini söyledim.

İlacını hazırlayıp döndüğümde, tekrar şortunu tamamen indirmiş bir şekilde karşımdaydı. O güzel götü gördüğümde kokuyu alan benim alet bu defa tam yol dikildi. Ben yine de oğlana bir şey belli etmemeye çalışıyorum.

İğneyi yaptıktan sonra üstünü giyebileceğini söylediğimde “Acıyor” dedi. “Lan” dedim “ne kadar tatlı canınız var, altı üstü kas gevşetici.”

Fakat o “Acıyor,” diye tekrar etti ve elimi tuttuğu gibi deliğinin üstüne koydu.

Ben şaşkınlıkla “Oğlum napıyorsun?” diyebildim sadece. O ise fısıldayarak “Bahadır abi, lütfen” dedi.

Tamam, dedim, günah benden gitti. Yatağa oturmamla Utku’ nun kucağıma oturması bir oldu. Üzerindeki tişörtü de çıkardı ve çırçıplak kaldı. Ben götünü mıncıklayarak onu öpmeye başladım, o da acemi öpüşlerle bana karşılık veriyordu. (daha önce hiçbir şey yapmadığını daha sonra öğrendim.) Arada boynunu öpmem onu daha da azdırıyordu, dudaklarım boynuna değer değmez zevkten bağırmaya başlıyordu. Bu arada elim sürekli yumuşacık götündeydi.

Benim tişörtümü çıkardı ve göğüslerimi öperek aşağa inmeye başladı. Karnımı öperken elleri vücudumda geziniyor ve “Çok güzel, çok güzel” diye mırıldanıyordu.

Şortumu indirince gayri ihtiyari bir “oha” çıkıverdi ağzından. “büyükmüş.”

ben de güldüm ve neredeyse tek hamlede ağzına sokuverdim. başını tutup ileri geri yapıyor ve biraz önce dilimin dolaştığı o körpe ağzını sikiyordum. birkaç dakika geçmiş olmasına rağmen boşalmadım, utku da nefes almakta zorlanıyordu. ben de saksoyu yarıda kestim bu yüzden.

ufak tefek bir şey olduğu için kaldırmakta zorlanmıyordum. kaldırdığım gibi yatağa tekrar getirdim ve domaltıp deliğini yalamaya başladım. sabun kokusundan anladığıma göre yıkayıp gelmişti, besbelli her şeyi planlamıştı orospu… dilim deliğine girdikçe bağırıyor ve götünü sallıyordu, ben arada şaplak attıkça zevke geliyordu. biraz sonra deliği yumuşamış, zevkle açılıp kapanmaya başlamıştım.

“Daha önce yedin mi?” diye sorduğumda “Hayır,” dedi ama sert olmamı istiyormuş. Ben sokmaya kalktığımda kaçmaya çalıştıysa da omuzlarından yakaladığım gibi ittirmeye başladım. Debeleniyor, gitmek istiyordu. Benim bırakmaya niyetim yoktu; ama sikim de dar deliğine bir türlü girmiyordu.

Baktım böyle olmayacak, ben oturdum ve ona da sikimin üstüne oturmasını söyledim. Hırsından ağlıyordu. Böyle bir on beş dakika kadar uğraştık ve güç bela sikimin üzerine oturabildi. “Ulan,” dedim. “Şimdi sıçtım ağzına senin”.

Götünden kavradığım gibi yere yüzüstü yatırdım ve ben de üzerine uzandım. şimdi belimi her kaldırıp indirdiğimde bütün ağırlığımla utku’ nun üzerine yükleniyor ve oğlanı altımda eziyordum. çıkan şap şap sesleri, utku’ nun inlemelerine ve “daha hızlı” diye bağırışlarına karışıyor ve beni kudurtuyordu. ben de sikerken uzanıp onu öpüyordum. bir on dakika kadar sonra boşaldım, ama abazalıktan olsa gerek bu bana yetmemiş ve sikim inmemişti.

hiç ara vermeden utku’ yu tuttuğum gibi kaldırdım ve duvara dayayıp onu ayakta sikmeye başladım. bu arada vahşice yüzünü yalıyordum, utku ise artık zevkten delirmiş gibiydi. boşalmış olduğum için bu kez onu yarım saat kadar siktim. boşalmama yakın içinden çıktım ve zevkten titreyerek suratına attırdım. onun o erkeksi suratından süzülen döllerim beni yeniden azdırmıştı, ama ben de biraz yorulmuştum.

iş bitince utku beni öptü ve teşekkür etti. yüzünü yıkamak istediğini söyledi, ben de dinlenmek üzere oturma odasına geçtim ve koltuğa uzandım. beş dakika sonra, utku geri geldi. “abi, her şeyi yaptık ama bunu da yapmazsam gece gözüme uyku girmez,” dedi ve ayaklarımı öpmeye başladı. 45 numara ayaklarımı yalıyor, öpüyor yüzüne sürüyordu. Bu sırada ben de onun sikine dikkat ettim, bunca olaya rağmen kalkmamıştı. aslında iri taşakları ve büyük bir siki olduğu belliydi.

orada kaldığım süre boyunca utkuyu bol bol siktim. oğlanın en büyük fantezisi ayak yalamak ve ben işerken sikimi tutmaktı. ancak ne yaptımsa sikini kaldırmayı beceremedim, kendisi otuz bir çekerken falan kaldırabildiğini oysa benim yanımda utandığını söylüyordu. ömrümde gördüğüm en güzel oğlanlardan biriydi.

şu anda istanbul’ da bir üniversite hastahanesinde asistanım, utku istanbul’ a her gelişinde mutlaka bana uğrar, iğnesini vurulur 🙂

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir