Damlanın Yaşgünü

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Damlanın doğum günüydü.5 kişi 3 kız 2 erkek toplanmış kendi aramızda kutluyorduk.pasta falan yedikten sonra damla mutfaktan elinde biralarla geldi.ben çok kolay sarhoş olurum.2 den sonra beni tutana aşk olsun. içkinin etkisiyle herkes açılıp saçıldı.ve tabi ki cinsel konulara yönelmeler başladı.damla sürekli frikik veriyordu.koltuğa uzanmıştı.bana da rahat ol demişti.kafamı dik tutamıyordum bende bir koltuğa oturdum.bacaklarımı uzattım.dizimle kalçama kadar olan bölge burağın kucağına uzatmıştım.üstümde askılı bir elbise vardı. zaman zaman bacaklarımı oynatıyordum. burağın aletini sürekli uyarıyordum.damla bu sırada ayağa kalktı ve bir kamerayla geldi.birbirimizi çekelim.herkes ayılınca bir kere izleriz sonrada sileriz dedi.Herkesin kafa kıyak tabi kabul ettik.artık her şeye gülüyorduk.iyice uçmuştuk.

Burakta bu arada elini bacağımın üstüne koydu.bende bacağımı çektim.ayak parmaklarımla onun aletini yokluyodum.acayip sertleşmişti.damla bana işaret etti.bizi çekiyordu.ayağa kalktım.eteğimi sıyırdım ve onun kucağına oturdum damla bizi çekiyordu.eliyle arkadan göğüslerimi avuçladı elbisenin askılarını dişiyle indirdi.kırmızı sütyenimi çıkardı.hala göğüslerimi görmiyordu.arkadan avuçluyor,işaret parmaklarıyla uçlarını okşuyordu.müthiş zevk alıyordum kucağında ufak daireler çizmeye başladım oda çok zevk alıyordu.ayağa kalktık.üstümü çıkardı kırmızı streç külotumla kalmıştım.damla hala bizi çekiyordu.diğerleride sevişmeye başlamışlardı. damla bizi çekerken kotunun üzerinden kızlığını elliyordu.pantolonunun düğmelerini açtı.ben de burağı soymaya başladım.çırılçıplak kaldı.elleriyle arkamı avuçladı.kendine doğru çekti.öpüşmeye başladık.deliler gibi öpüşüyorduk.aşağıya yöneldi.külotumu çıkardı. önce ağzındaki salyaları akıttı sonrada yalamaya başladı.onun sularıyla benim sularım birbirine karıştı.sonra beni kucağına aldı ve oturduk aletini kızlığıma yerleştirdi.

Bu pozisyonu ilk defa deniyordum.bacaklarımı kaldırdım.elleriyle beni kendine çekip itiyordu.ama çok yavaş girip çıkıyordu.belliki öpüşmeyi çok seviyordu.beni yere yatırdı.fakat tekrar kaldırdı.aletini yalatacaktı.önce ufak ufak öpmeye başladım.sonra yalamaya başladım.bu işi çok iyi yapıyormuşum aslında özel bir çaba sarf etmiyordum.sonra arkamı çevirdi.bir kerede arkadan girdi.damla kamerayı diğer kıza vermişti.yanımıza geldi.vw onu soymaya başladık. damlanın göğüsleri çok büyüktü.benim de kalçam çok yuvarlak ve büyüktü.damlayı yere yatırdı onu be yalamaya başladım. burak bu sırada kamerayı elinde tutan kızı arkada becermekteydi.kız kamerayı zar zor tutuyordu. zaten az sonrada düşürdü.damla yerde inlemeye başladı.burağa hadi diyordu. burak en sonunda geldi.ve damlanın bacaklarını ayırdı sonrada içine girdi.çok yavaştı.ben de bu sırada damlayla öpüşüyor,onun göğüslerini yalıyordum.akşama kadar böyle devam ettik. birbirimizle iyice kaynaşmıştık.sevişme partisi bittikten sonrada kaynaşmamızın belirtisi olarak evde herkes çıplak dolaşıyordu,ayrıca tuvalet kapısıda hiç kapanmıyordu:)

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir