Türbanlı Seks

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

25 Yaşında modern tesettürlü dul bir bayanım. Başımı türbanla örtüp seks yapmaktan büyük zevk alırım. Sevişeceğim kişinin yarağını yalarken dudaklarıma yüzüme ve başımdaki eşarp veya türbana sürmesi çok hoşuma gider. Genelde akşam üzeri sokağa çıkıp sevişeceğim erkeği ayarlayıp evime götürürüm. En son çok farklı bir erkekle beraber oldum. Şimdi size onunla yaptığım seksi anlatacağım. Saat 3.00 civarıydı. Süper bir makyaj yaptım. Pardösümün altında sadece iç çamaşır giyiyordum. İnce uzun siyah çoraplarımı giydim. Büyük boy ipek eşarpla başımı güzelce örtüp sokağa çıktım.

Adım atarken bacaklarım baldırlarıma kadar görünüyordu. Karşı yönden gelen erkeklerin dikkatini çekiyordu. Çünkü, başörtülü bir bayan baldırlarını göstermemeliydi. Sokaktan biraz daha ilerleyince yakışıklı bir gencin beni takip ettiğini hissettim. Bir iş merkezine girdim. Gençte peşimden geldi. Ben gence ” ne o beni mi takip ediyorsun ” dedim. Genç “bilmem ” diye cevap verince ” benim eve gidelim” diyerek genci evime götürdüm.Yatak odasına gidince genç elbiselerini çıkardı. Bir de ne göreyim. Gencin külotunun içine taşaklarına sarılı büyük ipek eşarp vardı. Hayatımda ilk defa bir erkeği taşaklarına sarılı eşarpla gördüm. Gence “neden külotuna eşarp koydun” sorunca bana “sokak, caddede başı türbanlı makyaj yapan dar derin yırtmaçlı tesettürlü kızlar görüp onlardan tahrik olduğumdan, kendimi eşarpla tatmin ediyorum” dedi. Sonra ben de pardösümü çıkardım. Genç de iç çamaşırlarımı çıkararak beni öpmeye başladı.

Gence “başımdaki eşarbı çözüp başımı açmayacak mısın “diye sorunca “hayır ben her zaman başörtüsü takan tesettürlü bayanlarla seks yapmayı ve başörtüsüne boşalmayı hayal etmişimdir” dedi. Sonra bütün her yerimi okşadı. Sıra beni sikmeye geldi. Bacaklarımı açtı. Yarağını amıma sokup başörtülü halimle beni bir güzel sikip domalttı. Sonra kendi eşarbını yarağına sarıp amıma soktu. Beni yarağına sarılı eşarpla sikiyordu. İlk anda biraz acıdı. Fakat çok zevkli oluyordu. Sonra sikini geri çekip kendi eşarbına boşaldı. O tarihten sonra gençle devamlı buluşup yarağına eşarbı sararak kendimi siktiririm. Bu sikişten hem genç hem de ben memnun oluyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir