Koca Götlü Fatma

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Merhaba, benim adım İsa. 23 yaşındayım. Bursa’nın Muradiye semtinde oturuyorum. Hayatta en sevdiğim şeyler bir içki, iki seks. İkisini de doya doya yaptığıma inanıyorum. Size biraz ilginç gelebilecek bir kız götünü sikişimi anlatacağım. Bakalım nasıl bulacaksınız?. Bir gün mahalledeki her zaman içki aldığım bakkala girmiştim. Bu bakkal benim samimi arkadaşımdır. Biz sohbet ederken içeriye bu fantezinin baş kahramanı olan 18 yaşlarındaki Fatma girdi. Bu Fatma’nın büyük memelerine, hele de genişçe kalçalarına bitiyordum. Bizim bakkalla Fatma biraz şakalaştıktan sonra gitti. Ben arkasından bakarken bizim bakkal, “Buna çikolata veriyorum bana memelerini gösteriyor. İstesem sikerim bile” dediğinde elim kendiliğinden sikime gidip, “Yapma bee!” diyerek dudaklarımı ısırdım.

Bir gün evde kimse yokken bu Fatma, annemi evlerine oturmaya çağırmak için gelmiş. Fatma’yı içeri alıp, “Bakkal bana her şeyi anlattı. Ya götten verirsin, ya da abine her şeyi anlatırım” deyince Fatma abisinden Azrail gibi korktuğu için “Tamam” demek zorunda kalınca, “Gel bahçedeki tuvalete gidelim. Biri gelirse erik topluyorduk deriz” diyerek büyükçe bahçemizin ta dibindeki tuvalete birlikte girdik. Daha içeri girer girmez hemen Fatma’nın dudaklarını emmeye, entarisinin üzerinden kalçalarını okşamaya başladım. Biraz da boynunu yaladıktan sonra memelerini çıkardım ve başladım yalayıp, öpmeye. Fatma’nın iri memeleri süt kokuyordu. Ben meme uçlarını emdikçe Fatma inliyor, ben ise zevkten titriyordum ve tek elim hep Fatma’nın kalçalarındaydı.Daha fazla sabredemeyip Fatma’nın tek parçalı entarisini belinde toplayıp, donunu dizlerine kadar kaydırdım. Amı tertemizdi. Sikimin kafasını tükürükleyip amcığına badana yapmaya başladım. Fatma zevkinden gözlerini kapatmış, dudaklarını ısırıyordu. Fatma’nın kulak memesini emip, “Sokayım mı kız?” dedim. “Ordan olmaz, arkama sok!” deyince sikimi biraz da bacaklarına sürtüp, ellerini tuvaletin duvarına dayayarak bir güzel önümde domalttım.Sikimin başını, sonra da Fatma’nın kara deliğini tükürükleyip sikimi göt deliğine dayadığımda dizlerimin bağı çözüldü sandım. Ayakta zangır zangır titriyordum. Çünkü hayalimde sayısını unuttuğum kadar çok mastürbasyon yaptığım Fatma’nın göt deliğini artık sikmek üzereydim. Fatma’ya sıkıca sarılıp, “Geçiriyorum Fatma, sikilmeye hazır mısın?” diyerek biraz daha heyecan katmak istedim.

Fatma, “Tamam, tamam… Hadi sok” deyince Fatma’nın götünü kucağıma çekerken sikimi de dayanıverdim. Sikim Fatma’nın sımsıkı deliğine girdiğinde bacaklarımın titremesi daha da arttı. Sikimin kafası Fatma’nın sıcacık deliğinin içinde biraz durdum. Fatma, “Hadi soksana” demesiyle bir daha dayandım. Artık sikimin varı yoğu Fatma’nın göt deliğinin içindeydi. Başladım ağır ağır, tadını çıkara çıkara sikmeye. Fatma’da tık yoktu. Sikimi başını boğumuna kadar geri çekiyor, sonra da, “Ooooohh, geçirdim Fatma!” diyerek yavaş yavaş tekrar dayanıyordum. Sonunda Fatma derinden bir, “Oooooff!” çekti. Başladım hızlı hızlı sikmeye. Arada bir sikim deliğinden çıkıyor, telaşla hemen tekrar geçiriyordum. Belimin gelmesini o kadar geciktirdim ama, sonunda çaresiz deliğinin içinde patlattım.Daha sonraları artık Fatma kendiliğinden gelmeye başladı. Dediğine göre herkesten daha güzel sikiyormuşum. Artık benden başka kimseye vermiyormuş. “Eksik olma” diyerek bu Fatma’yı çok siktim, çok…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir