Kırılan Mikroskop 3

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Merhaba benim 3.hikayem “A” nın halasını nasıl siktiğimi anlatacam. “A” yı ve yeğenini nasıl siktiğimi anlattım.halası 40 yaşlarında balık etinde bir kadındı çalışmıyordu. “A” nın yanına gittim bana halasını sikmemi söyledi.

-Oğlum kabul edermi dedim kadın.

-Konuştum kabul edecek dedi.

Yanına gittim “A” kapının kilidini verdi ve çıktı gitti.kapıyı kapattım kadının yanına gittim. Ağlıyordu

-Yapma nolur dedi.

-Olmaz dedim. hayatta ilk kez kadın sikecem dedim.ağlayarak mecburen kabul etti.

-Soyun dedim. Yavaş yavaş soyundu. Göğüsleri sarkmıştı ama hala çok güzellerdi.

-Yanıma gel dedim ve beni de soy yanıma geldi ve beni de soydu. Yatağa uzandı ağlıyordu yavaşça bacaklarını ayırdım amını yalamaya başladım [aslında amın görüntüsü iğrenç ama tadı bambaşka) yaladıkça sulanmaya başladı 69 pozisyonuna geçtik kadın ağzına almak istemiyordu ama zorla amını sıka sıka aldı emmeye başladı. Yarağım sertleşince kalktım amına koydum aman aman harikaydı gidip gelmeye başladım.harikaydı çok uzun sürmedi tazyikle boşaldım amına. Nefisti ya harikaydı.ama çok ilginç yarağım hala ereksiyon halindeydi.

-Kalk dedim. Ben uzandım

-Ağzına al dedim. Alıp emmeye başladı bu ne güç dedi bana. Boş ver işine bak dedim emdikçe zevk almaya başladım yeniden domal dedim domaldı am ve göt deliğini yalamaya başladım. Baş parmağımla işaret parmağımı U yapıp her iki deliğe koymaya başladım bacaklarını yalıyordum o arada iniltisi duyulur diye korkuyordum. Kalktım yarağımı göt deliğine koydum hızla içine koydum. Kaçmaya çalıştı ama yatağın sonuna kadar hızla koydum yumuşacıktı şlak şlak sesleri odayı dolduruyordu bağırması kesilmişti.ayuka kadar çıktık ve ikimizde aynı anda boşaldık. Nefisti. Çok nefisti.kalktı bir sigara yaktı. Bana da arada yudumlatıyordu. [zaten sigaraya o zaman başladım hala kullanıyorum].konuştuk hem de bayağı.ben bir kez daha dedim.olmaz dedi.bugünlük bu kadar yeter.yarına yine gelirsin.dedi.tamam dedim ve çıkıp gittim. sonraki hikayeyi sonra yazacam. Herkes kendine iyi baksın.görüşürüz.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir