Venüs&Eros 2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Eros´un ağzımda boşalmasını çok istediğini biliyorum, ama benim hoşlanmadığımı da kendisi bildiği içinde hiç bir zaman bana karşı ısrarcı olmadı. Bu huyunu çok seviyorum Erosun . Kafama koşmuştum onu ağzımda patlatacaktım sürpriz olsun dedim kendimce. Gene on-line olmuştu ve yazışmaya başladık Bir müddet sonra yine bizim sohbetimizin rengi değişti. Nedendir bilemem bu adam beni azdırıyor. Birbirimize kuduruyoruz yazışırken niklerimizi gördüğümüzde zaten fisekleniyoruz. Eros sevişirken hırpalamayı ve can yakmayı seviyor. Bunu iyi biliyorum çünkü her sanal seksin sonunda sanki yaşamış gibi oluyorum ama bende az haspa değilim sevişirken yumuşak başlayıp zevkin doruğunda sertliği hissetmek daha hoşuma gidiyor Erosda bunu çok iyi biliyor sanal erkeğim. Zaman zaman fantezilerimiz değişiyor, azgınlığımıza bağlı oluyor genelde. Erosu ağzımda boşaltma fikrini bayağıdır kafamda tasarlıyordum,ve ummadığı bir gün ona beni ağzımdan sik Eros dedim. önünde diz çöktüm ve erkeğime itaat eder bir şekilde bacak arasına gözlerimi diktim oda bana bakıyordu . Saçlarımı okşadı sever bunu parmakları saçlarımın arasında gezerken bir elide başımı pantolonun üzerinden kasıklarına başımı dayadı ve öylece bastırdı . Pantolonun üzerinden sikiminin gövdesini ısırmaya başladım. Fazla acıtmadan ama nefesimle de ısıtarak ısırdım. (bu kısmi Eros ekledi) Venüs bu isi iyi biliyor fakat zevkin en büyüğü içinde olduğunu söyledim ona fermuarı dişleri ile sıyırdı (haspa porn filmlerden mi öğrendin bunu diye düşündüm ) ve boxer üzerinden sikimin gövdesini yalamaya başladı beni delirtiyordu ellerini tasaklarima koyup tartar gibi yaptıktan sonra göbeğimden aşağı yalayarak boxerimi indirdi simdi karsında öylece dikilmiş duruyordu sikimin gövdesini dilmeye başladığında ilik ilik darbeleri hissediyordum. Sıcak ıslak dilini gövdesinde gezdiriyor sertçe başını bastırıyordu. Kasıklarıma yeniden geldiğinde dilini yayvan bir şekilde gövdeye yerleştiriyor.. başına kadar bir hisimda çekiyor.. offf harika tek kelimeyle.Beni seyretmesine bayılırım ben yaladıkça göz göze geldiğimizde yüzünün ifadesi sadece zevk başka bir şey yok sadece zevk bunu da ona tattırdığım gibi kendimde tadıyorum harika bir duygu. Dilim sikinin gövdesinde oynamaya devam ediyor sıcak ıslak dilim. Sikinin ince derisinin üzerine pütür pütür geziniyor arada bir tükürüğümü biriktirip dilimle gövdesine boydan boya sıvazlıyorum. Bir elimle sikini kavramışım diğer elimle de kalçasına sarılmışım avuçluyorum, tırnaklarım kalçalarına batıyor erkeğimi parçalamak istiyorum sanki avuçlarımın arasındaki kalçalarını sikiyorum sikdikçede bastırıyorum ağzıma bastırdıkça siki ağzıma dalıyor yüzümle kasıkları bir oluncaya kadar.

Bir ara nefes alamayacağımı hissediyorum nerdeyse gırtlağıma kadar aldım. Elleriyle saçlarımı kavramış başımı kasıklarına bastırıyor bir o kadarda kasıklarından yükleniyor ben kalçasından bastırıyorum kendiside kasıklarını yüklüyor ağzıma yetmemiş gibi birde başımı bastırıyor nefesim tükenene kadar emiyorum Eros´un sikini simdi geldi hünerlerimi gösterme zamanı bir erkeği delirtmenin yolunu bilirim. Ağzımdan çıkarıyorum erkeğimin sikini dilimin arasından süzülerek çıkarıyorum kazık gibi sikini Avucumun arasına alıyorum gerdiriyorum kasıklarına kadar ince deriyi gergin ve sert bir şekilde gözlerimin önünde .Dudaklarımı dilimle ıslatıyorum hafif tükürüklü haliyle Eros´un sikinin başını ıslatıyorum yumuşak değen dudaklarımın arasında benim tükürüğümle sikinin deliğinden sızan tatlı sıvıyla bir güzel ıslatıyorum hafif yapışkan yapanlarınız iyi bilir değip çektikçe meni damlası dudaklarımda kalıyordu. Dilimi başının üzerinde gezdiriyorum arada dilimin ucunu o küçük deliğin içine sokmaya çalışıyorum ben dilimi zorlarken Eros´un iniltileri beni daha da çok çıldırtıyor Haspam diyor bana küçük orospum yala beni bitir beni diyor. Eros inledikçe amim biraz daha ıslanıyor altımda g-stringim olduğu halde ıslaklığı hissedebiliyordum g-stringimi kasığıma çektim. Vıcık vıcık olmuştum dudakları sürtündükçe deliriyordum. Ama bu arada erkegimide ihmal etmeden aletinin başında hafif hafif dilimi gezdiriyordum etrafını yalayarak. Damla damla somuruyordum onu. Arada bir geri çekilip ıslanan yerleri nefesimle kurutuyorum. Dudaklarımı değdirip geri çektiğimde dudaklarıma başının yumuşaklığı yapışıyor kadife gibi başı harika…Başını dillerken deliğini zorluyorum. Bunu ona yazarken de kendisine 31 çekmesini istiyorum dilimin sikinin başında nasıl gezdiğini hissetmesi için başparmağını ağzında ıslatıp sikinin başına dayayıp kendi sıvısını sürsün bunu yaptikdan sonra başından başparmağını yavaşça çekip ve yeniden yerleştirsin bunu yaptıkça benim dilimin darbeleriymiş gibi hissedecek Eros dayanamaz bu kadar oyuna bilirim ama zevkin doruğuna çıkarıp onu ağzımda patlatmak istiyorum bacakları dermansız kalana kadar titreye titreye boşalmasını istiyorum başından gövdesine kadar çekiyorum dudaklarımın arasında sikini somurarak dişilerimin ince dersini sıyırarak yarısına kadar çekiyorum içime öylece çekip bir hışımla çıkarıyorum ama sadece sikinin başı dudaklarımın arasında kalacak bir şekilde ve yine ayni şekilde emerek yine iniyorum ve bu sefer hızlı çıkışımda somuruyorum yari gövdesini offf başımdan bastırıyor ağzıma tam diplemek için zorlansın biraz tüm ağzıma almiyacagim sikini biraz daha iniyorum bunu bu sekil yaparak kasıklarına dibine inene kadar yapıyorum Eros´u zevkten deli etmeye bire bir

Dayanamaz demiştim ama iyi dayandı kendimi bıraktım başımı ellerinin arasına almış ritmi kendisinin yapması için bos bıraktım bunu anlayan Eros kasıklarını ağzıma diplemeye başladı bir ara çıkarabildim sikini ağzımdan hemen boşalma sen ağzımda 31 çekerken bende amimla oynamak istiyorum ayni anda boşalalım zevki ayni anda yasiyalim Ritmik bir şekilde sokup çıkarıyor sikini başımı bastırdıkça bir elimle testislerini avuçluyorum toplarıyla bir bir oynuyorum bir yandan da bir elimle bacak aramda amimi okşuyorum. Evet bu kısmı ben eklemek istiyorum gercekden o ana kadar dayanamayacağımı sanıyordum ama son vurusu yapmak için çok dayandım. Venüsü olduğu yerde yere uzatıyorum dediği gibi parmaklarını amina sokup çıkartırken bende başına geciyorum bir elimle sikimi tutup başının altına koyduğum yastıkla da rahat etmesini sağlıyorum bir kadının ağzını ami gibi sikmenin ne olduğunu bilenler için sınav çeker gibi Venüs un üstüne abanıyorum hızla gidip gelemeye başlıyorum büzüyor ağzını haspa ama daha da bastırıyorum alttan bastırmaya başlıyorum iyice ve evet işte zamanı geldi sikim ağzının içinde ata ata patlıyor sanki ami gibi sesi çıkmıyor sadece hırlıyor nefes alamıyor gibi ama tamamen boşalıncaya kadar abaniyorummmm Evet buda bizden size başka bir sanal seks anisi.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir