Travesti Aşkım

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Travesti Aşkım



ben 19 yaşında esmer 1,80 boyunda oldukça yakışıklı birisiyim.bizim buralarda arkadaşlarla haftasonu sık sık bara gitmeyi bir alışkanlık haline getirmiştik.bir gün yine bara gitmeye karar verdik ama bu sefer taksimde bir travesti bara gidecektik.(bu bar ın ismini vermiyorum).neyse bara gitiğimizde alkolün de etkisiyle çılgınlar gibi eyleniyorduk.



çevremin her tarafını güzel travesti baynlar sarmış beni ortalarına almışlardı ve hiç durmadan oynuyorduk.gerçeği söylemek gerekirse travestilerin bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim.ben piste oynarken bir ara gözüme sarışın bir bayan takıldı.beni barın uzak bir köşesinden kesiyordu.daha sonradan adının sevim olduğunu öğrendiğim bu travesti uzun boylu sarışın ve mükemmel bir fiziğe sahipti üzerinde kırmızı bir mini etek vardı ve beni acayip bir şekilde tahrik etmişti.



bir ara lavaboya gitmeye karar verdiğimde tam yanından gçerken beni yakamdan tuttu ve kendine çekti ve öpmeye başladı.okadar ateşli öpüyordu ki nerdeyse boğulacaktım.daha sonra kendisin şilide oturduğunu ve istersen beraber evine birşeyler içmeye gideceğimizi söyledi.bende bu teklifi can kulağıyla beklediimdfen kabul ettim.



evine vardığımızda daha evinin kapısından girergirmez dudaklarıma yapıştı ve beniokşamaya başladı.ben acayip tahrik olmuştum.bir yandan benimle öpüşürken bir yandanda sikimi okşuyordu.daha sonra beni soyarak yatağak odasına götürdü beni öyle bir yalıyorduki anlatamam. tam bu sırada kendiside soyunmaya başladı ve işte tam bu sırada beni şaşırtan vir durum ortaya çıktı. o muhteşem güzel travestinin bir penis i vardıki benimkisinden daha büyük tü.bu beni açık söylemek gerekirse tahrik etmişti.kendisi daha sonra benim sikimi kremledikten sonra kendi yaveşçana kendi hötüne soktu.biraz sonra benim tamamen içindeydi.bir yanda benimle sikişirken diğer yandanda füze gini olmuş sikini okşuyordu.



tam o sırada elimi tutarak kendi sikine sürttü bu beni acayip tahrik etmişti.ben de hiç sesimi çıkarmadım.10-15 dk böyle devam ettikten sonra ben şiddetle sevim in içine boşalıdım.daha sonra birer sigara yaktık ve yatakta konuşmaya başladık.



sevim konuyu sex sırasında yaptıklarımıza getirdi ve istersek dahada ileri gidebileceğimizi söyledi .ben daha önce hiç yapmadığımı söyledim.oda gülerek korkma ben seni alıştırırım dedi.ben kabul ettim sevim hemen yeniden bana sakso çekmeye başladı ve beni azdırdı ardından yine aynı şekilde elimi tutarak kendi elimle ona otuzbir çektirmemti sağlıyordu.daha sonra bena gös kırparak yalamak istermisin bende hiç cevap vermeden biricik sevgilim sevimin o güzel büyük sikini yalamay başladım.ikimizde çıldırmıştık daha sonra 69 pozisyonun geçtik hem o beni yalıyor bende aldığım zevkle onu büyük yarrağını yalıyordum.daha sonra ayağa kalkara beni doğrultu ve arkamı kendisikini kremledi bacaklarımı omzuna alarak yavaş yavşa sikini içime sokmaya çalışıyordu.daha önceden hiç yapmadığımdan dolayı götüm çok feci bir şekilde ağrıyordu.daha sonra hepsini birden götüme bir anda soktu.inanılmaz bir acı hissetmiştim.



biraz bekledikten sonra yavaş yaval içimde gitgel yapmaya başladı ve ben inanılmaz bir zevk almaya başlamıştım.şimdi biricik aşkımın aldında zevkten inliyordum.bir anda içime şiddetle boşaldı .ardında bende boşaldım.içimde sevimin döllerini sıcaklığını hissediyordum.o vaziyette uyuduk.daha sonra kapısının bana her zaman açık olduğunu söyledi. telefon numaralarımızı birbirimize vererek ikimizde mutlu bie şekilde ayrıkldık. şimdi her hafta sex yapmaya devam ediyoruz.benimle mailleşmek istiyen travestilerin maillerini bekliyorum byyyyyyyyyyy



Gönderen:[email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir