Halamin Kizi Uyurken

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Halamın Kızı Uyurken


Halamın kızının adı meltemdi ve cok guzeldi. Onlara gıttıgımde hep ona bakarak cekıyordum. O gün onlarda kalmaya karar verdim ama erkek abisi isi cıktıgı icin ben onlarda kalıyordum. Ben 16 yasındaydım, o ise 18 ben. Ona ben gec uyanırım senin uykun agirmı diye sordum. Cünkü sikecektım. Oda evet dedi. Neyse sabah olmustu. Yazın oldugu icin sadece amının üstü örtüktü.



Odasına girdim ve meltem kalk sabah oldu dedim. Oda uyku sersemlıgıyle ya git işine dedi. Ben cıktm odadan tekrar girdim, goguslerını yaladım. Ben coktan bosalmıstım. Annesi işe gittigi icin ikimizdik evde. Ben ortüyü kaldırdım ve iç çamasırını cıkardım ama bu uyuyordu, amı çok kıllıydı. Kılları oksadım sonra yaladım. Bu sırada uyanınca ne oluyor cık odadan dedi. Bende boşa bagirma evde kımse yok dedim.



Goguslerını elledım, artık oda ıstıyordu. Amına soktugumda kanadı cünkü daha bakire idi. Kilidi ben actım, hıc korkmuyordum, evlenmeyi bile düşündüm. Ondan sonra birkac kez daha yaptık. Bu evlendi baskasıyla, gerdekten sonra bana geldi. Bende siktim. Kocan birsey dedi mi dedim yok dedi. Hergün halama gıdıp onu sikiyordum…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir