Komsu Oglu

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Komsu oğlu


Merhabalar ben bu hikayeyi ne zamandır yazmak istiyordum fakat hiç hikayemi anlatıcak zaman bulamamış ve yazamamıştım.



Aylardan ağustostu ve apartmandaki arkadasım murat la beraber onların evinde porno film izliyorduk gece olduğu için ışıklar kapalı muhtesem bir loşluk vardı biz filmi düsünerek masturbasyon yapıyorduk ve murat ta sürekli bana dokunarak seni sikicem izin ver yoksa zorla yaparım diyip duruyordu.



Bende sakasına takılıyor yiyosa gelde et olum diyordum birden üzerime yüklendi ve ters çevidi oldukça kuvvetliydi ben masturbasyon yaptıgım icin üzerimde sadece tsirt vardı ve oda aynı sekilde arkadan bana dayamaya basladı ben kal yoksa cok kötü yaparım diyordum ama ben konustukca o ciddi ciddi icime girmeye calısıyordu.



Bende simdi bırakır düsüncesi ile ona fazla karsılık vermemeye karar verdim ve bir süre sonra göt deligimin ıslandıgını fark ettim üzerime bosalıyordu okadar sıcaktıki icim ürpermisti. Ve manilerini eliyle silerek agma bastırdı onları emmemi istiyordu ve zorlayarak emdirdi kandisikinin üzerine tükürerek ve benimde göt deligime icieme giirmek icin hamle yaptı



kasmıstım kendimi ama omuzlarımı sıkarak can acısıyla actırdı ve kafasını icime soktu klıpırdıyamadım ve öylece kaldım icime dogru yükleniyordu benim aletim ise kalmıstı ve beni domalttı ve sokup cıkarmaya basladı kendimi sıkmaktan bagırmak degil nefes alamıyordum köklemeya basladı ve ben bosaldım zevk almaya baslamıstım.



Ve beni döndürüp agzıma sikini köküne kadar soktu cok sıcak ve sertti yalamayı çok sevmistim ve tekrar bosaldı. O gece beni saba kadar defalarca sikti sandalyede mutfakta artık beni her istedigi zaman sikiyo ama yanlızca o 🙂

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir