Bilinmeyen Kiz

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bilinmeyen Kız


Tekrardan merhaba. Bu sefer size hiç tanımadığım bir kızla olan ilişkimi anlatacağım. Bu olayda neredeyse tecavüze uğradım diyebilirim.



Henüz üniversitenin birinci sınıfındayken, sınıftaki arkadaşlarla okulda düzenlenen halı saha futbol turnuvasına katılabilmek için aramızda bir maç yapıp takım oluşturmayı planlamıştık. Bir gün belirledik ve bir arkadaş sahayı ayarladı.



O gün normalde dersimiz olmadığından evde canım sıkıldı ve erkenden çıkıp sahaya gittim. Sahaya vardığımda bizim maçın başlamasına daha birbuçuk saat vardı. Bu sırada bizden önceki maç için de kızlı erkekli oldukça kalabalık bir grup beklemekteydi.



Kalabalık grubun maçı başlamak üzereydi ki aralarından bir genç gelip bana takımlarında bir kişi eksik olduğunu, benim oynayıp oynayamayacağımı sordu. Eğer karşı takım da kabul ederse oynayabileceimi söyledim. Karşı takım da kabul edince bende üzerimi değiştirip oynamak için sahaya girdim.



Daha sonra öğrendiğime göre aynı dersanedeki farklı sınıfların maçıymış. Çok iyi bir oyuncu olmadığım halde iki takımdaki oyuncuların da fos çıkmasıyla birden sahanın yıldızı olup çıkmıştım. Benim oynadığım takım maçı 14-2 gibi farklı bir skorla kazanırken ben 9 gol atmıştım.



Bu sırada bizim arkadaşlar da gelmişti ve maç biter bitmez sahaya girip ısınmaya başladılar. Bir saat daha oynadıktan sonra yorgunluktan ölmek üzereydim. Yalnız biz oynarken dikkatimi çeken bir olay oldu. Bir ara sahanın kenarına baktığımda az önceki maçı da seyreden gruptan dört kızın hala orada olduklarını ve izlemeye devam ettiklerini görmüştüm. Maç bitince kendimi hemen saha kenarına atıp dinlenmeye başladım.



Yaklaşık bir onbeş dakika sonra kalkıp soyunma odasına gittim ve duşa girdim. Bu arada arkadaşların hepsi toparlanmış ve gitmişti. Tam duştan dışarı çıkacakken kapı açıldı ve içeriye çırıl çıplak bir kız girdi. Neye uğradığımı şaşırmıştım. kıza baktığımda o dört kızdan birisi olduğunu fark ettim.



Burada size hemen kızı anlatayım. kız 1,58 m boyunda ve yaklaşık 50 kg ağırlığında balık etli tabir edilebilecek bir yapıdaydı. En az 100 beden göğüsleri dimdikti ve bu kadar büyük göğüslerin nasıl olup ta bu kadar dik olabildiğini düşünmeme neden olmuşlardı. En fazla 62 olan beli yapısına göre inceydi. Ve o kalçalar, inanın vücudundaki en etkileyici yerdi. 95 civarı olan kalçaları aynı bir top gibi yusyuvarlaktı.



Yuzu köşeli ancak hoş eğimlere sahipti. Gözleri kahverengiydi ve sanki içten gelen bir ateşle parlıyordu. Ağzı, yüzüne göre büyüktü ancak çok da büyük değildi. kızıla boyanmış saçlarıysa beline geliyordu.



Kız içeriye girip kapıyı kapadı ve beni iterek duvara yapıştırdı. Daha ne olduğunu anlayamadan diz çöküp sikimi ağzına almaya başladı. İnanılmaz derecede şaşırmıştım. Türkiye’de bir kızın böyle birşey yapabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Daha şaşkınlığımı üzerimden atamadan sikim 20 cm’lik boyutuna ulaşmıştı ve kız neredeyse tamamını ağzına alıyordu.



Hafif kasılmalarımdan boşalmak üzere olduğumu anlamış olacak ki ağzından çıkardı ve eliyle okşayarak göğüslerine doğru boşalmamı sağladı. Daha sonra ayağa kalkıp suyu açtı ve üzerini yıkamaya başladı. Bu sırada bir eliyle hala sikimi okşuyor ve tekrardan ereksiyon haline geçmemi sağlamaya çalışıyordu.



Kafasını bana doğru kaldırıp “Henüz kurtulamadınız beyefendi, siz işinizi halletmiş olabilirsiniz ama benimki daha yeni başlıyor.” dedi. Her hareketiyle şaşkınlığım daha da artıyor ve her an kontrolu biraz daha eline alıyordu. Hem suyun sıcaklığı hem de sikimi okşaması yüzünden tekrardan ereksiyon olmuştum. Omuzlarımdan tutup aşağı doğru bastırdı ve yere oturmamı sağladı.



Kendisini sikime doğru hedefledi ve yavaşça oturmaya başladı. Elimle ona yardımcı olmak için belinden kavramaya çalıştığımda vurarak ellerimi uzaklaştırdı. Durdu ve “Sen şu anda benimsin ve ben nasıl istersem öyle davranacaksın. Sakın bir daha bir şey yapmaya kalkma, kapiş.” dedi yavaş yavaş oturmaya devam etti. Tamamen oturmayı başardığında yavaş yavaş kıçını sallamaya başladı.



Önce hafif daireler çizerken daha sonra hareketini geliştirip yukarı aşağı da hareket etmeye başladı. Böylece hem sikimin içine girip çıkmasını sağlıyor hem de sikimin etrafında bir çember çiziyordu. Hareketini yavaş yavaş hızlandırdı ve kafamı tutup göğüslerine doğru baştırdı. 100 beden olan gögüslerinin başı bile ağzımı doldurmaya yetiyordu ama o bastırdıkça bastırıyordu.



Bende artık oyuna katılmış, hem gögüs uçlarını hafifçe ısırıyor hem de arada sırada dil darbeleriyle göğüs uçlarını eziyordum. Yaklaşık beş dakika sonra çığlık çığlığa boşalmaya başladı. Ben de bu sırada boşalmak üzereydim ama kendimi kasarak bunu engelliyordum. Yüzümü yukarıya kaldırdı ve deliler gibi öpmeye başladı. Ben halen daha içindeydim ama kendimi kasarak boşalmamı engellemiştim.



Hafifçe kendisini yukarıya kaldırarak içinden çıkmamı sağladı. Hafif ayağa kalkıp bana sırtını döndü. Bu şekilde aşağı uzanarak sikimi tuttu ve kıçına doğru hedefledi. Zaten yeterince ıslanmış olan sikime yavaşça oturmaya başladı. Sikim yarısına kadar gidikten sonra kendisini serbest bıraktı ve aniden sikim tamamen götüne girmiş oldu. Bu hareketiyle öyle bir kasıldı ki adeta sikimi koparıyordu.



Bir müddet o şekilde durdu ve sonra ellerini arkaya uzatıp ellerimi yakaladı. Göğüslerine götürüp sıkmamı sağladı. Ben göğüslerini sıkıp okşarken o oturup kalkmaya başlamıştı bile. O kadar sert hareket ediyordu ki anlatamam. Ne kadar süreyle o şekilde sikiştiğimizi hatırlamıyorum ama ikimizde hırıltılarla boşalmaya başladığımızda ben yorgunluktan ölmek üzereydim.



Sonra kalktı ve ben hala yerde bitkin bir şekilde otururken duş aldı. Duşunu bitirip dışarı çıktı ve giyindi. Tam soyunma odasında dışarı çıkacakken geri döndü ve bana “İyi sevişiyormuşsun, bu durumda ben iddiayı kaybetmiş oldum.” dedi. “Ben senin ibne olduğunu iddia etmiştim, o kadar hoş bir erkeksin ki tam anlamıyla erkek olman imkansız gibi gelmişti bana.



Eh herkes yanılabilir ki ben yanıldığıma bu kadar sevinebileceğimi tahmin etmemiştim hiç.” dedi ve çıkıp gitti. Bir süre o şekilde oturduktan sonra zar zor ayağa kalkıp giyindim. Eve nasıl ulaştığımı hiç hatırlamıyorum ve içeriye girer girmez kendimi yatağa attım. O gece ve ertesi gün yorgunluktan ayağa kalkamadım. O kızı da bir daha hiç görmedim.



Bir sonraki hikayemde tekrardan görüşmek üzere.



Gönderen: Black Knight



Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir