Vermek Zorundaydım

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

merhaba yine ben tolga, başıma 3 sene önce gelen bir anımı paylaşacağım yine sizinle. Öğrencilik zamanlarımda yazın bende marmariste çalışmaktaydım. Hem pansiyon hem restorantı olan bir işletmeydi.

Kalabalık bir çalışanı vardı, hep gençler kimi yabancılar. Aralarında Hollanda`dan gelen yakışıklı bir çocukda vardı. Sikilmekten hoşlandığımı belli etmiyordum kimseye. Gizli ve herkesin öğrenmemesi gerekir çünkü.

Hesapta olmayan sikilişim, pansiyonda kalan bir gay çiftle fazla içli dışlı olmamla başladı. Bir akşam benim mesaim bittikten sonra bunlarla restorantın barında tekila içtik. Çok zevkli bir sarhoşluk yaşıyorduk. Sohbet sırasında sanırım gerekli elektriği verdim ki aktif olan çocuk odaya gidelim bana popolarınızı gösterin bende size bakıp mastırbasyon yapayım dedi.Güldük biraz sonrada odaya çıktık.

Bana kırmızı bir tango ve gri bir eşofman altı verdiler. Neyse pasif olan gayle ben yatağın üstüne domaldık, popolarımızı yarım açıp sallamaya başladık. Diğeride pek iri olmayan aletiyle masturbasyon yapmaya başladı. Hani veriyordun diyeceksiniz. Hesapta olmayan karşı pencereden hollandalının bizi seyretmesiydi. Bende gözü olan, benim güya açık vermediğim.

Ben bu gaylere vermedim ve biraz eğlendikten sonra odama geçtim.

Birazdan kapım çalındı, bu arada üzerimde kırmızı tanga ve gri seksi eşofman altı vardı. Kapıyı açtım Hollandalı elinde tekila hadi içelim diye içeriye girdi. Ben bozuntuya vermiyorum ve bilmiyorum az önce herifin benim götümü dikizlediğini, kırmızı tangalı götüm.

İçerken bu baklayı ağzından çıkardı, az önce yaptıklarımı gördüğünü, artık gay olduğumdan emin olduğunu, vermezsemde herkesin öğreneceğini söyledi.

Pek direnmeyi düşünmüyordum çünkü az önce yaptıklarımdan sonra iyice azmış bir an önce sikilmeyi düşünüyordum.

Beni tangamı çıkarmadan sikmek istediğini söyledi, çok seksiymişim. Ben yatağa uzandım, altıma bol yastık koyduk. Tangayı çıkarmadan eşofmanı yarıya kadar sıyırdı. Sonra kremle tüm popomu yağladı heryerini, parladığıma eminim. Sonra o kalın sikiyle bir kaç denemeden sonra beni sikmeye başladı. O kadar zaman gizlemiştim ama şimdi zevkten bağırarak sikiliyordum.

Ona kimseye söylemezsem akşamları beni sikmeye gelebileceğini söyledim. Oda sık sık geldi o yaz.

İşte böyle, biraz tekila yüzünden sikildim ben o yaz.

Hoşçakalın…

[email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir