Sansa Bak

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Şansa bak


Su anda 32 yasinda genc bir patronum. Evim Kadikoy’de, isyerim ise Mecidiyekoy’de. Arabami boyaya verdigim gunlerdeydi. “Bugun de ise belediye otobusu ile gideyim” diyerek Kadikoy’den itis kakis arasinda otobuse bindim.



Otobus ust uste insan doluydu. Yola ciktigimizdan bir muddet sonra otobus ani bir fren yapinca hemen onumde duran 20 yaslarinda, boyu boyuma yakin, sari sacli bayan sarsilinca kalcalari hizla kucagima yaslandi ve sikim bayanin dolgun iki kalcasinin arasina girdi, cikti. Utanarak bayana, “Pardon” dedim.



O ise yuzume gulumsemekle yetindi. Az sonra duraklardan yeni insanlar binince otobusun ici ana baba gunune dondu ve onumdeki bayanin arkasina iyice sokulmak zorunda kaldim. Hani kalcalarimi biraz ileri itsem sikim gotune degecekti. Bu arada bayanin saclarindan etrafa sacilan cok kiskirtici parfum kokusu da beni etkilemeye baslamisti.



Zaman zaman elimde olmayarak sikim bayanin kalcalarina surtundukce sonunda benimki dikildi. Bir ara onumdeki bayanin kalcalari tam da kalkan sikimin ustune denk geldi. Kendimi geri cekmek istiyordum ama, arkamda da insanlar oldugu icin kimildayamiyordum. Birden zevkten bayilacak gibi oldum.



Onumdeki bayan kalcasini hafifce yana cekti ve kalkik sikim tam da cukurunun uzerine denk geldigi an gotunu geri attirdi. Sikim bir anda incecik etegiyle birlikte got cukurunun icine girdi. O an bayan kendini kasarak sikimi iki kalcasinin arasina sikistirip, sonra da kalcalarini calkalamaya basladi. Yumusacik ve sicacik got beni cildirtmaya yetmisti.



Bu sicak temas aklimi basimdan almis, bende olanca gucumle sikimi bayanin kalcalarina ittirmeye basladim. Bayan kalcalarini calkaladikca ben siki dayaniyordum ve az sonra zevk cigliklari atmamak icin dudaklarimi isira isira bosalmaya basladim.



Genc bayan kiskirtici gotuyle sabah sabah beni pembe bulutlarin uzerine ucurmustu. Mecidiyekoy’de otobusten indigimde tam sikimin oldugu yer menilerimden sirilsiklamdi ve bir taksiye atladigim gibi kendimi sirkete zor attim… Masamda oturmus kahvemi yudumlarken aklimda hala otobusteki o bayan ve harika gotu vardi.



Elimde olmadan tekrar sikim dikildi. Ben sikimle oynarken kapi caldi ve iceriye hamile olup izne ayrilacak olan sekreterim Hale girerek, “Cemil Bey, dun sekreterlik icin telefonla bizi arayan bayan geldi. Iceri alayim mi efendim?” deyince, “Al bakalim” dedim. Aradan bir dakika bile gecmeden kapida gorunen bayan beni gorunce, “Aay olamaaaazz!” diye bir ciglik atti. Ben ise masamda oturdugum yerde donmus kalmistim.




utancindan yere bakiyordu


Zira sekreterlik icin basvuran bu bayan sabah otobuste gotunu sikime dayayarak beni mest eden kisiden baskasi degildi. Ilk soku atlatip, “Buyrun, buyrun” diyerek bayana yer gosterip karsima oturttum. Bayan hala kendine gelememis, utancindan yere bakiyordu. Sonunda guclukle adinin Sema oldugunu ve sekreterlik icin basvurdugunu soyledi. Bu arada benim sik hala kazik gibi dimdik duruyordu.



Yerimden yavasca kalktim ve kapiya gidip yari aralayarak sekreterime, “Ben ses edene kadar iceriye kimseyi alma. Bayanla konusmam lazim” diyerek kapiyi kapattim. Koltukta oturan sekreter adayi Sema urkek bakislarla bana bakiyordu. Agir adimlarla Sema’nin tam karsisinda dikildim. Onum dimdikti. Sema bu durumu gorunce bakislarini tekrar yere cevirdi. Hemen sikimi disari cikardim ve Sema’nin basindan sikica tutup siki agzina dayayarak, “Seninle cok guzel anlasacagimdan kuskum yok.



Evet, seni ise aldim” dedim. Sema once yuzume, sonra da onunde gobegime dogru kivrilmis olan kalin ve uzun sikime bakti, bakti, bakti ve bir anda sikimi avucladigi gibi buyuk bir istirasla yalamaya basladi. Ben, “Devam et canim, devam et… Ooooohh harikasin, ooooohh sen bi tanesin… Em guzelim, em canim… Ooooohh, ooooooohhh!” diyerek otobuste hasatimi cikartan yeni sekreter adayim Sema’yi agzindan buyuk bir zevkle sikiyordum… Sema ise tam bir yarak hastasiydi.



Bir yandan sikimi sapur supur yalayip emiyor, bir yandan da yumusacik eliyle tasaklarimi oksayarak beni delirtiyordu. Sonunda Sema’yi omuzlarindan tutup ayaga kaldirarak, “Kudurttun beni Sema, cilgina cevirdin. Otobuste donuma bosaldim, ama burda o guzelim gotunun icine bosalmak istiyorum” deyince Sema yuzume gulerek etegini belinde topladi, kulotunu dizlerine kaydirdi ve gotunu koltugun arka kismina dayayarak, “Daha sonra arkadan yaparsin. Ama simdi onden istiyorum.



O kalin sikin beni de cok heyecanlandirdi” diyerek elini sikime atip beni kendine cekerek sikimin kafasini hafif sari tuylerle kapli aminin uzerinde gezdirmeye basladi. “Peki dedigin gibi olsun guzelim” dedim ve Sema’nin incecik beline sarilmamla birlikte siki sulu amciginin derinliklerine gomdum. Sikimin hepsini icine alan Sema, “Iiiiih, iiiiiiihh!.. Iste yillardir hasretini cektigim sik! Oooooohh, zevkten bayilabilirim” diyerek kalcalarini cildirmis gibi calkalamaya basladi.



Sema ile ayakta hem atesli atesli opusuyor, hem de buyuk bir zevkle catir catir sikiserek pembe bulutlarin uzerinde geziniyorduk. Sema artik benim hem sekreterim, hem de metresim. Yakaladigim yerde seksi sekreterimi sikerek gunumu gun ediyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir