Sahilde

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sahilde


Selam ben merih. Ben 27 yaşında 171 boyunda kumral ela gözlü ve balık etli oldukça güzel bir bayanım. Anlatacağım olay 1999 yılının Temmuz ayında başıma geldi. O gün işten izinli olduğum için evde aylaklık yapıyor tv kanalarını bir bir geziyordum. Bütün gün evde oturmaktan sıkılmış saat 15:00 gibi dışarı çıkmaya ve sahilde biraz yürüyüş yapmaya karar vermiştim. O zamanlar üsküdar da oturuyordum ve sahil çok yakındı.



Üzerime uzun siyah taytımı ve dar askılı body mi giyerek dışarı çıktım. Çok spor bir görüntüm olmasına rağmen mahalleden geçerken bütün esnaf beni yiyecekmiş gibi bakıyordu. aslında bu alışık olduğum bir durumdu çünkü ne zaman önlerimden geçsem hepsi kapının önüne geçer birbirlerine bakarak gülüşürlerdi bende farketmemiş gibi önlerinden geçer giderdim.



Sahilde yürüyüş yapmak çok iyi gelmişti ama yanımda durarak beni arabasına çağıran ve laf atan gençlerden bu yürüyüşün fazla uzamaması gerektiğini düşünmeye başlamıştım ki yanımda beyaz bir araba durdu ve bana bakar mısın dedi. Arabaya bakmamaya çalışıyordum ama adamın sesi 50 yaşlarında birinin sesiydi ve bana bu güven vermişti.



Arabaya doğru baktığımda 50 yaşlarında beyaz saçlı ve kilolu bir adamın bana gülümseyerek baktığını gördüm. Bende buyrun dedim. Adam,istersem beni gideceğim yere bırakabileceğini söylüyordu. Bende kibarca reddettim ve teşekkür ettim. Yürümeye devam ettim ve bir bankın üzerine oturdum. Bu arada arkamda arabalar durup durup kalkıyor ve beni inceliyorlardı. Tam bu sırada aynı adamın tekrar geldiğini gördüm.




Yalnız yaşıyordu…


Adam bana doğru eğilerek hayatım bakarmısın dedi. Ben ısrarla bakmıyordum fakat adam o kadar ısrarcıydıki bu yoldan geçen insanlarında dikkatini çekmiş ve utanmaya başlamıştım. Adam ısrarla gel diyordu ve benim artık direncim kırılmıştı. Adamın yaşlı olduğunu ve nasılsa bana bir şey yapamayacağını düşünerek yerimden doğruldum ve etrafıma bakmadan arabasına bindim. Adam inanılmaz sevinmiş ve gözleri parlamıştı. Neyse bir saat kadar beni sahilde arabasıyla gezdirdikten sonra beni ısrarla bir şeyler içmek için evine davet etmeye başladı. Fakat ben hayır dedikçe ısrarını sürdürüyordu.



En sonunda eğer gitmezsem yolda beni indireceğini ve rezalet çıkaracağını ve benim herkese rezil olacağımı ima eden şeyler söylemeye başladı ve ben biraz da içimde yavaş yavaş kıpırdamaya başlayan merak duygusuyla eve gitmeyei kabul ettim. Yaklaşık 10 dkkadar sonra evni evarmış ve yukarı çıkmıştık. Anlaşılan yalnız yaşıyordu bana karısıdan boşandığını söylemişti.



Yaklaşık 1 saat kadar sohbet ettik. Bu arada eli devamlı omzumdaydı ve yavaş hareketlerle beni okşuyordu. Bu okşamalar beni harekete geçirmek üzereydi göğüs uçlarım iyice irileşmiş ve bodymin üzerinden belli olmaya başlamıştı.



Tam o sırada ben wc ye gitmek üzere yerimden kalktım. Wc deyken camdaki gölgeden anahtar deliğinden beni izlediğini farketmiştim. Artık ok yaydan çıkmıştı bu adam beni mutlaka sikecekti bunu anlamıştım. Bende taytımı giyerken onu iyice tahrik eden hareketler yapmaya başlamıştım. Dışarı çıktığımda adam koltukta üzerinde sadece kısa bir şortla oturuyordu. İri bir göbeği vardı göğüs kılları oldukça yoğun ve beyazdı. Şortunun altından belli olan aleti henüz tam olarak kalkmamasına rağmen oldukça iri görünüyordu.




Gerçekten büyüktü…


Adam “Yanıma gel” diyerek nerdeyse emretmişti ve bu beni daha da heyecanlandırıyordu. Yanına gittim ve önünde durdum. Adam doğrularak ellerini popomun üstüne koydu ve beni çekerek dudaklarımı öpmeye başladı. Dilini ağzımın içinde gezdiriyor ve artık ben de karşılık veriyordum. O na geriye yaslanmasını söyledim. Ben de karşısına geçerek ağır ağır soyunmaya başladım adamın alet artık şortundan iyice belli olmaya başlamıştı. Gözlerimi ondan alamıyordum inanılmaz bir şekilde onu yalamak istiyordum.



Tamamen çıplak kaldığımda adam iri göğüslerime barakak tuhaf sesler çıkarmaya başlamıştı. Ben önünde yere çömeldim ve ağır hareketlerle şortunu indirdim. Adamın aleti gerçekten büyüktü ve hala tam olarak kalkmamıştı. Önce taşaklarına bir öpücük kondurdum ve yukarı çıkarak adamın göğüslerini ve göbeğini yalamaya başladım. Adam gözlerini kapamış bana harikasın diyordu.



Sonra aşağı indim ve yarı kalkık aletini elime alarak ağzıma götürdüm. Ağzımın içinde yavaş yavaş sertleşmeye başlıyordu. Bense dilimi sikinin ucunda gezdiriyor ve bir yandan hızlı bir şekilde ağzıma sokup çıkarıyordum. Adamın aleti taş gibi olmuş ve ağzımın içinde resmen atıyordu. Gerilmelerinden az sonra boşalacağını anlamıştım.



Kafamı kaldırark adama baktım. Adam bana devam etmemi ve ağzıma boşalmak istediğini söyledi. Bende daha hızlı bir şekilde yalamaya başladım ve çok geçmeden adam yoğun bir şekilde ağzımın içinde fışkırmaya başladı. Ben ağzımı içindeki spermleri çok zor tutuyordum ve hemen koşarak banyoya gittim ve lavaboya çıkardım. Ağzımı ve yüzümü iyice yıkayıp geri dönüdüğümde adam kendini temizlemiş ve inik aletiyle bana bakarak gülümsüyordu.




Artık iyice delirmiş…h2>Yaklaşık 10 dk çıplak bir şekilde sohbet ettik. Daha sonra beni alarak yatağına götürdü ve yatağa sırtüstü yatırdı. Dudaklarım ve boynumdan başlayarak dilini bütün vücüdümda gezdirmeye başladı. Gögüslerimi iki yandan bastırarak emmesi ve uçlarını ısırması beni delirtiyordu. Artık iyice delirmiş kafasını amıma doğru bastırmaya başlamıştım. Amıma geldiğinde dilini içime sokup çıkarıyor kenarlarını ısırarak ben zirveye doğru yaklaştırıyordu. Bu sefer ben ani bir hareketle onu sırtüstü yatağa devirerek bütün vücüdunu yalamaya başladım. aleti kalkmamıştı ve ben hayal kırıklığına uğramıştım. Adam çok çabalıyordu kaldırmak için ama çok ağır hareketleniyordu. Ben deli sikini boğazıma kadar sokup sokup çıkarıyordum. Yaklaşık 10 dakika yaladım emdim sanırım ve en sonunda sertleşmişti.



Hiç bekletmeden dibinden kavrayarak amımın üstüne getirdim ve hiç zorlanmadan içime aldım. Üstünde deli gibi inip kalkmaya başlamıştım. Beynim karıncalanmaya başlamış artık hiç bir şey düşünemiyordum bu adamın beni saatlerce sikmesini istiyordum sadece. Artık inlemelerim çığlığa dönüşmüştü ve adam ağzımı kaptmaya çalışıyordu.




Banyoya koştum…


Aniden adamın içinden çıktım ve önünde domaldım. Adam hemen doğrularak belimden kavradı ve amıma girdi önünde popomu iki yana sallayarak kıvranıyordum. Yaklaşık 5 dk kadar beni öylece sikip durdu. Ben artık ikinci orgazmımı yaşıyordum ve adamın tekrar boşalmasını görmek icin sabırsızlanıyordum. Önünden çıkıp onu tekrar yatağa yatırdım ve sikini kavrayarak ağzıma aldım. Adam ellerini saçıma dolamış başımı aşağı yukarı basıtıryordu. Ağzımı içindeki aletin damarları iyice atmaya başlamıştı ama bu sefer yüzüme fışkırmasını istiyordum.



Adam geliyorummmmmmmmm diye bağırınca ağzımdaki devi çıkarak elimle 31 çektirmeye başladım yüzümü aletine iyice yaklaştırmışken adam aniden fışkırmaya başladı. Saçlarım,yüzüm,dudaklarım her yerim adamın spermleri ile dolmuştu. Hemen banyoya koştum ve temizlendim artık gitmek istiyordum.



Adam beni aldığı yere bırakırken telefonu almak için deliler gibi yalvardı ama ben bu olayın böyle kalmasını istiyordum. O nu bir daha hiç görmedim ama o sahilde iki maceram daha oldu sonradan…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir