Sabah Otobusu

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sabah otobüsü


her zamanki gibi evden işe gidiyordum.günlük ve olagan otobüsümüze tıklım tıklım bindik.her sey normaldi.kapıya sıkısanlardandım.önümde daha sonra adının sevgi oldugunu ögrendigim bayan vardı.



kapı kapandı ve kucak kucagaydık.yolunda sıkışık olması ve otobüsün bir durup bir hareket etmesi bizi dahada birbirimize yakınlaştırıyordu.



benim ufaklık sürtünmeninde etkisiyle şaha kalkmıştı.sevginin kalcalarına degdikce iyice coşmuştum. oda bunun farkındaydı ama kacacak bir noktası yoktu. oda bu olaydan zevk alma yolunu sectiki oda bana sürtünüyordu.bu arada olanca cesaretimle kalcalarını oksamaya başladım.ses cıkartmıyor gözlerini kapatarak bana eşlik ediyordu.



Bu arada elini arkaya attı ve pantolonumun üstünden oksamaya başladı bende elimi kadınlıgına sürtüyordum.garip sesler cıkarmaya başlayınca birden elimi cektim herkez bize bakıyordu.ben hic birsey olmamış gibi davrandım ve sevgiye bunalmasından dolayı basının döndügü numarasını yaptı ve dahada bana sarıldı.



bu arada gögüslerinide yokladım.artık bizi iki arkadaş olarak zannetmeye başlayan otobüs halkının fazla ilgisini cekmemeye başladık. o buarada iyice yaslanarak kalcalarıyla beni boşalttı.



otobüsten sıhıyede beraber indik. tlf ve calıştıgı yeri söyledi.



daha sonraki yaptıklarımız bidahaki sefere hikayeciler bilir neler oldugunu……….

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir