İlk Aşkım

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Merhaba, ben size 2 yıl önce lise sondayken yaşadığım bir olayı anlatacam.

Erkeklere ilgi duyuyor ama korku ve yer yokluğu nedeniyle tam ilişki kuramıyordum. Bir akşamüstü daha önce 2 kez oral seks yaptığım parka gittim. Bir bankta sigara içerken 30-35 yaşlarında bir adamın benimle ilgilendiğini hissettim. Ateş bahanesiyle yanıma geldi, biraz sohbetten sonra birinimi bekliyorsun dedi. Bende hayır diyince beni evine davet etti. Çok heycanlandım. İlk kez bir eve gidecektim. Bu herşeyin olabileceği anlamına geliyordu. İsmi Servet di ve berber salonu varmış. Çevre yolu tarafında kötü bir eve gittik. Kendi evi olmadığını söyledi. Eve girdik, oturma odasına geçtik. Bir sedir vardı. Pencereler gazeteyle kaplıydı. Sigara yaktık. Ben heycandan öylece duruyordum. Niye böylesin dedi. Ben de hiç yapmadığımı söyledim. Sadece sevişmek ve ağzıma almak istediğimi söyledim. Tamam dedi. Rahatlamıştım.

Benim sigaramı küllükte söndürdü ve elimi tutarak sikinin üzerine koydu. Ben de sikini okşamaya başladım. Beni belimden tutarak kendine çekti. Üst dudağımı ağzına alıp emmeye başladı. Yüzüm alev alev olmuştu ve kalbim çarpıyordu. Boynumu ve kulaklarımı emiyordu. Sonra sverek beni soydu. Sadece kilodum kalmıştı. Kendisi de soyundu. Sedire uzandım, o da üstüme yattı. Elleriyle göğüslerimi ve kalçalarımı okşuyor beni öpüyordu. O zevkle kilodumun içine boşaldım. Pişmanlık duyuyor, utanıyor, gitmek istiyordum. Servet olmaz diyip beni öpüp okşamaya devam etti. Biraz sonra isteğim gene artmıştı.

Şimdi o uzanmış, ben se onun bacak aralarına eğilmiş sikini yalıyordum. Servet çok heycanlandığındasaçımdan çekip başımı karnına getiriyor ve kıllı karnını yalatıyordu. Böylece boşalmasını geciktiriyordu. Ben daşaklarını ve kasıklarını da emerek daha çok zevk vermeye çalışıyordum. Biraz sonra saçlarımdan tutarak gittikçe artan tempoyla ağzımı yapmaya başladı. Siki boğazıma değdikçe kusacak gibi oluyordum ama devam ediyordum. Son bir haareketle başımı sikine yapıştırdı ve bastırdı. Dölleri boğazıma fışkırıyordu. Servetin yüzünde aldığı zevk görünüyordu. Birlikte banyoya gittik önce ağzımı yıkadım sonra Servet in sikini temizledim. Bana çok harika sakso çektin dedi.

Tekrar odaya gittikServet sedire uzandı ben, de ayak ucuna oturdum sigara yaktık. Sigara içerken aklıma hep hayal ettiğim bir şey geldi. Sana masaj yapayımmı dedim. Olur dedi. Dizinden aşağısına masaj yapmaya başladım. Biraz sonra eğilim bacaklarını yalamaya başladım. Sonra sırasıyla iki ayağını da yaladım. Daha önce hiç böyle yapan oldumu diye sordum, hayır dedi. Doğrulduğumda Servet`in sigarasının bittiğini ve sikinin yeniden kalktığını gördüm. Bir yandan bana bakıyor bir yandan da sikiyle oynuyordu. Ayağıyla omzumdan çekerek beni kendine yaklaştırdı. Dudaklarımı emiyor dilini ağzımda gezdiriyordu. Hadi aslanım bir daha ağzına al dedi. Hemen aşağı kayıp ağzıma almaya başladım. Bni saçımdan tutup tempoyu ayarlıyordu. 20 dakika kadar ağzıma aldım yan durduğum için epeyce yorulmuştum. Neden boşalmadın, hoşuna gitmedi mi diye sordum. Hayır ikinci posta oluca geç boşalırım dedi. Sonra da sürtünerek çabuk boşalırım diyip arkama geçti. Ben doğruldum hayır olmaz dedim, ama sadece sürtecem yoksa bir saat emersin diyince kabul ettim. Beni sedirin üstünde yüz üstü yatırdı ve popomu yukarı kaldırdı. Gerçekten sürtüyordu ve ben rahatlamıştım. Arada da sikini ve popomu tükrükle ıslatıyordu. Sonra birden sikini deliğime dayadığını hissettim, o anda sedirde olan başımı ensemden tutarak iyice sedire yapıştırdı. Kalkamıyordum. Hani sadece sürtecektin diye yalvardım. Kocan olmadan bırakırmıyım senin gibisini bulmuşum dedi. Kımıldamazsan canın çok yanmaz diye ekledi. Servet`in siki yavaş yavaş ilerlerken canım çok yanıyordu. Bağırmamak için zor tutuyordum. Ani bir hareketle sikinin tamamını soktu. ben çığlık atarak öne hamle yaptım ama başım duvara gelmişti ve gidecek bir yer yoktu. Servet de öylece kalmış kıpırdamıyordu. Bana kıpırdama bu acı birazdan geçer dedi. Çaresiz dediğini yaptım. Gerçekten birazdan acı azalmıştı. Servet de yavaş yavaş ileri geri yapmaya başladı. Canım çok yanıyor dedim. Bana artık kocacığım diyeceksin dedi ve acı olmazsa zevk alamazsın dedi. Gittikçe hızlanıyordu ve ben de zevk almaya başlamıştım. bana oruspumsun, malımsın, kölemsin diyor, ben de evet kocacığım, seninim, kölenim diye karşılık veriyordum.

7-8 dakka sonra inleyerek içime boşalttı. O an büyük bir sıkışma duydum. Kendimi tuvalete zor attım. Kakam su gibi ishal gidiyordu. Temizlenip döndüğümde kocam sedire uzanmiş sigarasını içiyordu. Durumumu anlatınca zevkten boşalmışsındır dedi. Sigarası bitince banyoya gittik onun da organını temizledim ve son kez ucunu öptüm. Giyindik, çıkarken bana çok kadından iyisin dedi. Çok hoşuma gitti. Ona sarıldım ayakta beş dakka dudak dudağa öpüştük. Çıktıktan sonra ayrıldık. Eve doğru giderken deliğim sızlıyordu, boğazım hastaymış gibi yanıyordu ve göğüs uçlarım her adımda oynadıkça ağrıyordu ama ben mutluydum. Çünkü artık tam bir oğlan olmuştum ve bir kocam vardı.

[email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir