Kız Arkadaşım – 2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

merhaba ilk anımı okumayan varsa (kız arkadaşım) ilk önce onu okumalarını tavsiye ederim.

Kız arkadaşım Pelin ve ev arkadaşı aslıyla yaşadıklarımı anlatmaştım. O gecenin sabahı Pelinle aslı yine okula gittiler, bende evde uyumuş gecenin yorgunluğuyla onları bekliyordum. Pelin eve girdiğinde ben hala yatakta dolanıp duruyordum.

Pelin odamıza girip “aşkım ben geldim” deyip bana sarıldı bende dudaklarına bir öpücük kondudum ve “hoş geldin aşkım” demim. Bu sefer üzerine düşük bel bir pantolun ve yine altına tanga giymişti. Adeta kız arkadaşım insanları tahrik etmek için yaradılmıştı. “Aşkım aslı nerde daha dersi bitmedi mi?” diye sordum.

O da “Bitti aşkım ama erkek arkadaşıyla buluşaçakmış galib akşamda bize geleceklermiş” dedi. Ben hemen kalkıp dudaklarına yapıştım zaten dün yaşadıklarımızı düşünerek sikim kalmıştı, yavaşça Pelini soymaya başladım o da dünden razı soyunmaya başladı birtek tangası üzerinde kalmıştı bende boxerımı çıkardım.

Sikimi eline aldı ve yalamaya başladı önce kafasını hafifçe öptü ardından aşağılara kayıp taşaklarımı emmeye başladı bu işi çok iyi öğrenmişti. Dayanacak fazla zamanım yoktu 69 pozisyonuna geçip birbirimizi yalamaya başladık. Ben onun daracık amını yalarken oda bir iştahla benim sikimi yalıyordu.

Arada birde göt deliğini yalıyordum Pelinin götüne karşı zaten bir zaafım vardı ama bir türlü anal ilişkiye razı olmuyordu. Ama dilimli arka deliğini yalamamdan inanılmaz tahrik oluyordu. Yine göt deliğini yalarken yavaşça içine doğru girmiştim dilimle onu sikiyor gibiydim.

Onunda inlemeleri artmıştı bundan cesaret alarak bir parmağımı içine soktum(dün aslı bunu yaptığında aldığı zevki biliyordum) inlemeleri dahada arttı ayağa kalkıp zaten yalayıp kayganlaştırdığı sikimi yavaşça kalçalrına sürtmeye başladım ben sürtündükçe o da kalçalarını yukarıya doğru kaldırıyordun ben yavaşça sikimin kafasını göt deliğine doğru dayadım.

Pelin “lütfen yavaş ol” dedi. bende kafasını yavaşca içine sokmaya çalıştım önce zorlansada kafası artık girmişti. Pelin aldığı zevkten inliyordu komşular duyacak diye tedirgin olmuştum. Bir süre bekledikten sonra tekrar yüklendim nerdeyse tamamı girmişti artık git gel yapmaya başlamıştım zamanla Pelinin acıyla karışık inlemeleri zevke dönmüştü.

Hızlı tempoyla içine girip çıktım ve artık dayanıcak gücüm kalmamıştım tüm menilerimi götüne boşalttım. Aldığım zevki tarif etmek imkansızdı ikimizde uçmuştuk.

Pelin sikimi ağzına alıp tekrar kaldırmaya uğraştı çünkü hala boşalmamıştı. Dün aslıdan ögrendiği taktikleri uyguluyordu sikimi iyice yaladıktan sonra taşaklarıma indi bi süre sonra göt deliğimle ilgilenmeye başladı işini gerçekten iyi öğrenmişti.

Bir parmağını içime kaydırıp taşaklarımı yalamaya devam etti sikim artık taş kesilmişti. Ben bunu üzerine Pelini sırt üstü yatırdım ve bacaklarını omuzuma kaldırıp sikimi amına dayadım içine ilk girdiğim anda çığlıkları başlamıştı.

Uzun süre içine pompaladım pelinin dayanacak gücü kalmamıştı artık bana küfürler etmeye başlamıştı ilk defa ondan bu tür sözler duyuyordum. Ve doruk noktasına geldiğimiz anda Pelin sarsılarak boşalmaya başladı. Bende ardından bikaç git gelden sonra sikimi çıkartıp ağzına dayadım öyle bir emiyorduki bende sona yaklaşmıştım ve ağzından çıkarmaya fırsatım olmadı tüm menilerimi ağzına boşalttım, hepsini yutmuştu.

Hemen Pelinin yanına uzandım dudaklarını emerken “aşkım seni seviyorum” dedim. Sonra bir müddet öyle birbirimize sarılıp durduk.

Daha sonra ben boxerımı Pelinde südyen ve tangasını giydi, mutfakta biraz atıştırdıktan sonra oturma odasına geçtik üzerimize bir pike atıp çek yatı açıtık ve televizyonda film izlemeye koyulduk. saat 20:30 gibi zil çaldı Pelin kapıyı açmaya gitti gelen aslı ve onun erkek arkadaşı Ahmetti.

Bende yanlarına gittim aslı bizi tanıştırdı, Kız arkadaşımın başka bir erkeğin karşısında yarı çıplak halde olması beni tahrik etmişti, söz vermiştik artık hepimiz evde rahat olacaktık bu onların fantazisiydi bende uymak zorundaydım.

Gelirken aslı ve Ahmet bize içkide getirmişti, hemen minderlerin üzerine oturup aleme başlamıştık Pelin benim kucağıda aslıda Ahmedin kucağında oturmuş muhabbet ediyorduk. İçkininde etkisiyle muhabbet sekse kaymış artık iyice rahatlamıştık kızlarda muhabbetten cesaretle südyenlerini çıkartmak istediler

Ahmet bence mahsuru yok deyince ben biraz somurttum ama Kız arkadaşımda “ya aşkım sanki yazın güneşlenirken bana izin vermeyeceksin” dedi bende altta kalmamak için onayladım. Ve südyenlerini çıkatıp kenara attılar. Ahmet bana “Pelin gerçekten çok seksi bir kız” dedi bende teşekkür edip “aslıda çok güzel çok şanslısın” dedim.

Ben tekrar kız arkadaşımla öpüşmeye paşladım, Pelin boxerımı indirip sikimi dışarı çıkartıp yalamaya başladım, sikim kalkmaya başlamıştı gözlerimi kapamış kedimi ona bırakmıştım, bir süre beni yaladıktan sonra bende tangsını aşağıya sıyırdım ardından da boxerımdan tamamen kurtuldum.

Ahmetle Peline baktığımda çoktan 69 pozisyonuna geçtiklerini gördüm. Bir süre sonra aslıda bir eliyle beni okşamaya başladı Pelin bana saxo çekmeye devam ediyordu Ahmette olanlardan cesaret alıp Pelinin kalçalarını okşamaya başladı.

Birbirimize iyice sokulmuştuk. Ben aslıyla öpüşmeye başladığım an Pelinde kalkıp Ahmet`in yanına geçti ve öpüşmeye başladılar kız arkadaşım artık başkasının ellerindeydi. Ama bu aksine beni dahada tahrik ediyordu. aslıyı kucağıma alıp sikimin kafasını amına dayadım içine yavaşça girmeye başladım, ezerimde zıplamaya başladı önce ağır bir tempoda başladık.

Göz ucuyla yan tarafa baktığımda Ahmadin kız arkadaşımın amını yaladığını gördüm. Bizde iyice hızlanmıştık Bu sırarada Pelin yaklaşıp Asılını göt deliğini yalamaya başladı Aynı anda Ahmette onun kadınlığını yalıyordu. aslı dayanamayıp boşaldı kadınlığından akan sıvılarıda Pelin iştahla yalıyordu.

Bende içinden çıktım biramdan bir yudum alıp son durumu inceledim, Pelin aslıysa atmış dokuz pozisyonuna geçmiş amını yalıyor aynı anda da Ahmet pelinin içine giriyor ve aslı ikisini birden yalıyordu. Ben Ahmet`in kız arkadaşıma pompalayışını izlemek için köşeye çekildim.

Yaklaşık 20 dakika kadar bu pozisyonu sürdürdüler önce Ahmet ardından da Pelin boşaldı. Bütün menilerini Kız arkadaşımın içine boşaltmıştı. Bende yanlarına gidip Pelinin dudaklarına yapıştım ve “Aşkım harikaydın” dedim. Yüzünde tatlı bir gülümseme ateşli bir şekilde öpüşmeye başladık. Pelin “Aşkım lütfen amımı yala bunu benim için yap” dedi.

Bana Ahmetin menilerini yalatmak istiyordu, ama kabul etmek zorunda kaldıl ve amını yalamaya başladım Ahmet`in bıraktıklarını yalamam herkesi tahrik etmişti çok değişik bir tadı vardı ama amacım kız arkadaşımın aldığı zevki arttırmaktı, Pelin tam bir orospu gibi davranıyordu.

Bu sırada aslı benim sikimi yalamaya başladı ben zaten patlamak üzereydim aynı anda dün tıraş ettiği kalçalarımıda okşuyordu bir parmağı göt deliğimde daireler çizerek masaj yapıyordu bende zevkten daha bir iştahla kız arkadaşımı yalıyordum. Fazla dayanamadım ve aslının ağzına boşaldım.

Hiçbirini ziyan etmeden yuttu. Ahmette yerden kalkıp kız arkadaşıyla 69 pozisyonuna geçti. Ama bende aslıyı sikmek istiyordum zaten iyice tahrik edici bir ortamdı bende cesaretle Ahmet`in yakladığı ama girdim. Ahmet aşğılara inim aslının göt deliğini yalamaya koyuldu bende içine doğru pompalamaya başladı bu arada Pelinde sırtımı okşayıp yalıyordu.

Ahmet arada bir yüzüne değen taşaklarımıda yalıyordu ben kız arkadaşını sikerken oda beni zevke getiriyordu. Son manzara inanılmazdı Kız arkadaşım aşağıya inmiş göt deliğimi yalıyor Ahmet arada bir taşaklarımı yalıyor ve ben hızlı bir şekilde aslıya ponpalıyordum bu manzaraya daha fazla dayanacak gücüm kalmadı ve sarsılarak aslıyla birlikta boşaldık.

Hepimiz aldığımız zevkten yorulmuş bir şekilde yere uzandık. Kız arkadaşımla aslı öpüşüyorlar ve bir birlerine teşekkür ediyorlardı. aslı Pelinin kulağına birşeyler söyleyip sinsice gülümsedi. Bi süre aralarında konuştuktan sonra Pelin “aşkım yarın başka bir fantazi uygulayalım Ahmetle ikiniz bizim kölemiz olurmusunuz” dedi.

Bende “benim için sorun yok Ahmette kabul ederse tabiki” dedim. Ahmette onayladı, ardından aslı “ama ne istersek yapacaksınız darılmaca gücenmece yok” dedi. Bende “tabi olur ama sizde limitinizi bilin dedim” dedim gülüştüler ve ben ikisiylede öpüştükten sonra dördümüz yan yana uzanıp uyuduk.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir