Nasıl Dağıttım

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Dayımların yazlığına gitmiştim. Harika bir yengem vardı. havuzbaşında hepimiz güneşleniyorduk. Dar tayt mayomu giymiştim. Bacaklarımı açıpsikimi gözler önüne serip güneşleniyordum. Yengemin bakışlarınıhissedebiliyordum. Dayım işteydi.

Yengem: Hadi havuza girelim. Yeter güneşlendiğin.

Havuza girdik. Omuzlarıma çıkmak için ısrar ediyordu. O götü ve amı boynumdahissetmek kadar karika bir şey olamazdı. Harika, sikilmelik götünde nefis birtanga vardı. Götü dipdiriydi. Meme uçları suda sertleşmiş bikiniden üzerindenfırlayacak gibi duruyordu. Suya girdim amının arasına boynumu soktum vekaldırdım. Götü boynuma değdikçe sikim zonkluyordu. Atladı. Önüme geçerekboynuma tutundu. Amını koca yarrağıma sürtüyordu. Götünü iki elimle bastıraraksikime bastırmaya başladım. Boynuma sarılmış amı yarrağımı sıvazlayarak kimseyebelli etmeden suda şakalaşıyorduk. Götünü sıkmaya ve yavaşça sıvazlamayabaşladım. Yarrağımın sertliğini hissediyor, hissettikçe bastırarak sürtüyordu.Bende kalçamla siker gibi ritmik hareketlerle ona karşılık veriyor, götünüsıvazlıyordum.

Kuzenim yengemi çağırmaya başlayınca ikimizde irkildik.

Sudan çıktı. Ben bir süre sikimi indirmeye çalıştım. 28cm x 6.6cm boyutlarındaolan yarrağımı normalde saklamak mümkün olmazken, birde sertleşince dikkatçekmemek mümkün değildi. İnanmayanlar resimlerime bakabilir.(http://28cmdamarli.tripod.com/ ). Yengemin tanga mayosu amının içine girmişti.Amı zevkten şişmişti. Önünden belli oluyordu.

– HAdi gel bana masaj yap.

Sauna odasına girdik.Yüzüstü yattı.

– Şurada yağlar var. Götüm, kasıklarım çok ağrıyor.

Yağı, beline götüne akıttım.Elimle sikişir gibiyağı dağıtmaya başladım. Belinigötünü yumuşak hareketlerle sıvazlıyor, arada bacak arasına iniyor, parmaklarımıbelli belirsiz amına değdiriyordum. Nefes alması değişmişti.Yarrağım kabarmayabaşlamıştı. Farketmişti ve artık salıp inlemeye başladı. Amını hafifçe ovmayabaşladım.

– Ohhhh devam et ohhhh

artık iniltiler yükselmeye başlamıştı.Tangasını kenara çektim. BAcaklarınıayırdı. Yüzüstü yatıyordu. Traşlı amı sulanmışharika gözüküyordu. Amınındudakları zevk sularından parlıyordu.Yavaşça amını yoğuruken sikimi baş hizasınagetirdim. Yarrağım ve taşaklarım mayomdan taşıyordu. Tamamıyla çıkardım.

– Ohhh, anam, kol yarraklım. Amım yandı sikine bakmaktan. Ver tokmağını yengeninağzına.elimle am deliğinin çevresinde parmağımla gezinirkensikimin başını ağzınadaldırdım. Sadece başının bir bölümü ağzına sığıyordu. Deli gibi emiyordu.Parmağımı sulu amına daldırdım.

– Ahhh, yanıyorum koçum, yarrağına kurbanım, sok amıma, ayır yengenin amını,ohhhhh at siklim benim. Dağıt amımın dudaklarını.

Yan döndü iki eliyle sikimi avuçlayıp, taşaklarımı sıkmaya, başını ısırarakemmeye başladı. Tek elinin kavrayamadığı sikimi aşağı yukarı sıvazlıyordu.

– ohhhh damarlara bak at siklim, kıllı hayvanım, bu ne yarrak, hayvanımmmmmdiyerek sikimi kopartırcasına emiyor, sıvazlıyor çekiyordu. Dudaklarına vuruyor,diliyle darbeler atıyordu.

Diliyle sikimdem akan zevk sularımı emiyor, yarrağımın deliğini diliyletemizliyordu. Bızırı yoğurduğum amı ve götünü deli gibi sağa sola atıyor havadadaireler çiziyordu.

– Ohhhh geçir hayvanım, sok tokmağını, ohhhh hadi hadi hadi

Saunadaki şezlonga domalttım. Amını arkadan dilimel yalamaya başladım.

– Hadi puşt, sok hadiiii, yanıyorummm, hayvanımm.

Saçlarından tutup hızla geriye çektim.

– Gel azgın orospu, böyle yarrak yememişsindir amına. Dur desen aman yok haberinolsun kaltak. Sikerim amını dağıtana kadar.elimle amının dudaklarını ayırdım, yarrağımım başını dayadım. İlk girişteyarrağım başı amından taşıyordu. Am dudaklarını iyice gerip açtım. Yavaş yavaşittirmeye başladım.

– Ohhhhh, sokk odununu sokkk.

Hafifçe bir ileri bir geri ittirmeye başladım.Am dudakları hale elimde,geriyordum. Biraz daha soktum.Amının dudakları incecik çizgi halini almış, hersokuşumda deliğin içine girip çıkıyorlardı. Yavaş yavaş pompalamaya başladım.

– Sikk beniğğğ. (ağzı karışıyordu) ahh işte böylee. koca siklimm. senelerdirdoymadım yarrağğğ…

Pompalamaya devam ediyordum.Amı iyice gerilmiş, kızarmıştı. Amının zevk sularısikimin üzerinde köpük köpük parlıyordu. Artık amı yarrağımın yarısını almıştı.Hızlanmaya başladım. Biraz daha sikimi ittirdim. Biraz daha pompaladıktan sonravar gücümle kökledim.

– ahhhğğğğğıhhh. Yarıldııımmmğ. Hayvanım.duvarlarım zonkluyorr. Göğm sikini,ohhhhh

Dayadım sikimi köküne kadar ve hızla kökleyerek, taşaklarımı götünde çaplatarakhızla sikmeye başladım. Artık dedikleri anlaşılmıyordu. Sadece böğürmelerivardı. Ağzından salyalar akıyordu. Dili dolaşarak hırıltılı sesler çıkartıyordu.Yarrağımı başına kadar çekip hızla aniden köklemeye başladım.Amı defalarcakasılıyordu. Hızlanmaya başladım. Amı öyle kasılmaya başladıki, bitmekbilmiyordu. Sikimi vakumluyordu. Kökledim ve öyle kaldım. Amcığı sikimiemiyordu. Uzun süre kasıldı. Köpek gibi kısık kısık soluyordu. Sesikısılmıştı.Arkamda bir ses duydum. Kuzenlerimin üniversite arkadaşlarından ikisibir kız ve erkek seyretmişlerdi herhalde, çünkü çocuğun siki kalkmışsıvazlıyordu. Kızın eli ise amını yoğuruyordu. Tülin yengem yığıldı kaldı.Amından çıktım.

Kız “off yavrum benim, ver onu bana” dedi. Am kokan yarrağımı emmeyebaşladı.Yengem kendinde değildi.Oğlan yengemin amına yöneldi. Kalın yarraktansonra uyuşmuş amı ve baygınlığı yüzünden hissetmezdi zaten. Çocuk deli gibiyengemin amına girip çıkmaya başladı. Yengem kendine geldi.

– Götüme sokkk. Götümeeee sooookkkk. İki deliğimdende sikin ulan beni.

Üstüme aldım. Daldırdım amına köküne kadar. Çocukta götü pompalamaya başladı.Diğer kız altta sarkan taşaklarımı emmeye çalışıyordu. Sonra eliyle sıkmayayoğurmaya başladı. Yengem defalarca boşalmış olarak ütüme yığıldı. İçindençıktım.

– Gel bakalım orospu sen alabilecekmisin.

Kız üstüme çıktı. Sikimi turarak başını am deliğine getirdi. Yavaşça çığlıklarlaoturmaya başladı.Küçücük götünü ellerimle sıkarak yarrağımın üstünebastırıyordum. Yarıya kadar alabildi ve inip kalkmaya, yarrrağımı amıylasıvazlamaya başladı. Çocuk sikini ağzına verdi küçük orospunun. Bir yandan kocayarrağa siktiriyor bir yandan da çığlıklarla sik emiyordu. Birden kökledim.Diğer siki ağzından atıp üstüme düştü. Götünü deli gibi sıkıp hafif havayakaldırdım ve hızla sikmeye başladım. Amı kasılmaya başladı. Daracık amıyarrağımı koparacaktı sanki. Çocuk kızın üzerine boşalmaya başladı. Kızıyarrağımdam kaldırdım, ağzına verdim. İki eliyle sıvazlayarak emiyordu. Çocuktataşaklarımı sıkıyor yoğuruyordu. Birden patlamaya başladım. Kızın yüzüne menilerfışkırıyordu. Ağzına zorla soktum içine boşalmaya başladım. Kızın ağzı menimledolmuştu. Öğürmeye başladı. İyice baştırdım. Bir kısmı dudak kenarlarından aktıbir kısmınıda yuttu. Hikayelerim gerçektir. Fantezi değildir.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir