Amcamın Kızı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ben 27 yaşında kumral bir erkeğim. Direk hikayeme gırmek ıstıyorum. Amcamın kızı yani benim minem 42 yaşında ve taş gibi bir karı. Her zaman ona ilgi duymuşumdur. Bir gün buna acılmak istiyordum ve onu artık becermek için fantezi kuruyordum.

Neyse bize geldiler okey oynamaya, ben bacak bacak ustune attığım sırada minenin bacağına deydı ve tepkı gostermedi. Bununu üzerine ben işi ilerlettim ve o gün 2 el oyun oynadın minenın amına bacağımı dukundurup durdum. Bana hiç bir şey demedi.

Bu olaydan 2-3 gün sonra evde kimse yokken mine geldi ve bana masaj yaprmısın dedi ben de tabiki hiç cekınmedem kabul ettim. Omuzlarını okşadıkca zevk alıyordu. Ve yavaşca kulağına eğilip aletimi yalarmısın dememe kalmadan pijamamı indirdi ve başladı saksofon cekmeye.

Neredeyse boşalacaktım ki aklıma poposu geldi. Hep onu arkadan sikmek istemişidir. Ve arkasına geçtim kaymak gibiydi, başladım yalamaya. O ınlıyordu tabi. İlk once parmağımı soktum (orta parmak) ve iyicene genişlektikten sonra yavasca gırmeye başladım. Hayatında hiç arkadan ılişkiye girmemiş ve bir ahh sesi ile irkildim. Ben soktukca ınlemeler artıyordu sok bana beni becer gibi kelimele kullanıyordu ve ben işimi cok guzel yaptım.

Hikayemin kalan bölümünü sizlere daha sonra yazacağım fakat mınenin 16 yaşındaki kızı ile nasıl beraber olduğumuzu merak edecegınız için benim hikayelerimi takip edin… Gönderen: Fair

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir