Bir Domalma Hikayesi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

merhaba ben istanbuldan Can. 26 yaşındayım. hikayem nasıl gayilşkiye başladığımla ilgili. çocuk yaşlarda cinselliği merak ediyordum bir çokçocuk gibi. Bir gün en yakın arkadaşımla konuşurken aklımıza bir fikir geldi.Sırayla birbirimizi okşayacaktık. birimiz domalıyor diğerimiz arkasına geçipokşuyor değdiriyordu. Bu zamanla gelişti. Pantolon indi. sonra külotsuz. her birgelişme bizi bir diğer adıma sürüklüyordu. çünkü erkek yönümüzü tatmin etmekhoşumuza gidiyordu. Daha sonra ikimizde okşanmaktan hoşlandığımızı anladık amautanıpta söyleyemiyorduk.tabii aradan yıllar geçiyor ve cinselliğimizoturuyordu. Bu yıllarda eğilimimizin bu yönde olması gelecektede bu yöndeolmasını kemikleştiriyordu. Okşanmaktan hoşlandığımdan tam olarak emin olduğuman sikini götümün arasında hissettiğim zamandı. O sıcaklık,büyüklük ve sertlikçok hoşuma gitmişti.zamanla iyice ilerlettik. dışarda kuytularda, evlerimizdekimseler yokken yani anlayacağınız her fırsatta birbirimizi domaltıp götdeliklerimizi zorluyorduk fakat sokmak yasaktı. Yine bir gün onların evininçatısındaydık. eski bir şilte vardı çatıda ve çatının üstü ve yanları kapalıydı.Kimse göremezdi.

yine sırayla domaldık. ayaktaydık bana sıra geldiğnde duvara ayakta domalttıve zorlamaya başladı.Girmiyordu ama bütün gücüyle bastırıyordu. Sonra benişilteye iteledi. üzerine domaldım. Arkama geçti tek eliyle sikini tutup diğereliyle götüme yapıştı. Çok sıkı ittirmişti. birden götümde müthiş bir acıhissetttim. Daha önce böyle bir acı çekmemiştim hiç. çok korktum ve acınındaetkisiyle ayağa fırladım. tamam dedim ve kaçtım. O acı ve korkudan niye soktundiye soramadım bile. Kendimi eve attım.

Önceleri 2-3 günde bir yapardık. Aradan bir iki hafta geçti ve şoku atlattım.Canımda çekmeye başlamıştı. O gün acıması hiç krem kullanmadığımızdandı. O acıyıhatırlıyordum ama yinede canım çok çekiyordu. Beni domaltmasını elleriylekalçalarımı kavrayıp içime vermesini çok istiyordum. bir gün başbaşa kalıncabana tekrar yapalımmı dedi. bende acıtmak yok ama tamammı ? dedim. tamam dedi veilk ben domaldım.

arkamdayken sikini bolca tükrükledi ve yavaşça dibine kadar kökledi. busefer fazla acımadı ve o devam etti. Yavaş yavaş hızlanıyor hızlandıkça benimgöt iyice yarılıyordu. artık iyice götümden şak şuk sesleri gelmeye başlamıştı.bu çok hoşuma gitmişti. Onunda çok hoşuna gitti ve seni şaklata şaklatasikiyorum. hoşuna gittimi dedi. bende kısık sesle evet diyebildim. çünkü zevktenve şaşkınlıktan kendimden geçmiştim. beni o gün evire çevire ayakta çekyatta bigüzel sikti ve içime boşaldı. sikini çıkardığında deliğimde müthiş bir boşluk vedağılmışlık hissettim. içten içe çıkarmasını bitmesini istememiştim. ama obitmişti.

O günden sonra sık sık sikişir olduk. tabii bende Onun deliğini iyice yardım.karşılıklı sikmekten ve sikilmekten hoşlanır olmuştuk. benim hikayem bu. eminolun doğru ve sansürsüz. Umarım hoşlanmışsınızdır

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir