Otobusteki Hostes

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Otobüsteki Hostes




Meslegim geregi çok seyehat ederim ancak yakin bir zaman önce basimdan geçen olayi anlatacagim.



İstanbul`dan Ankaray`a gelmek üzere otobüse bindigimde 403 model otobüsün arka kapisi hizasindaki koltukta oturacagim için canim sikilmisti. Genellikle ilk koltuklarda otururdum. Ancak otobüsün hostesi olan 20-21 yaslarindaki sari saçli, yesil gözlü ve gögüsleri gömleginin içinden disari dogru firlamak üzere olan afeti gördügümde fikrim degismeye baslamisti çünkü servis yapmak için gerekli her türlü malzemeyi almak için arka kapidaki dolaplara geliyor ve sürekli orada bulunuyordu.



Gögüsleri beni cezbetmeye yetmisti, sürekli onu izliyor ve aklimdan degisik düsünceler geçmeye basliyordu. Oda benim bakislarimi farketmis olacakki bana bakmaya ve gülümsemeye baslamisti. ASTI`ye geldigimizde etrafimdaki yolcularin çogu yolda inmisti ve bende bütün cesaretimi toplayarak onu yanima çagirdim ve aksam için bir plani olup olmadigini sordum. Bana bu gece Ankara`da kalacaklarini söyleyerek teklifimi kabul etti.



Otobüs bosaldiktan sonra üstünü degistirmek için firmanin odasina gitti. Odanin kapisini çaldigimda Üzerindeki mini etegi ve askili tisörtü bütün güzelligini özelliklede o iri ve dimdik gögüslerini ortaya seriyordu. Odadan çikmasina müsade etmeyerek odaya girdim. Dudaklarindan öpmeye basladim. Çildirmis gibiydim o ise beni engellemeye çalisir gibi olmus ama vazgeçmisti.



Yirtarcasina tisörtünü çikarip yolculugun basindan beri beni tahrik eden muhtesem gögüslerini sikmaya ve öpmeye basladim. Gögüslerini sikarken ve öperken öylesine azgindimki zevkle beraber aci çigliklari atiyordu. Beni itekleyerek uzaklastiktan sonra burada olmaz dedi ben ise onu hemen sikmek istiyordum. Tekrar harekete geçtim bu sefer beni engellemedi.



Mini etegini siyirarak kilotunu çikarttim kadinligi iyice islanmisti yavasça yere yatirarak baçaklarinin arasi öpmeye basladim.Zevkten inliyor ve elleriyle saçlarimda tutarak ben kendigne dogru bastiriyordu. Iyice vaktinin geldigini anlayinca yarragimi içine dogru bastirdim. Islanan aminin içine kolayca girmistim. Acele etmeden gidip gelmeye basladim, çigliklari iyice siddetlenmisti. Disardan birinin sesleri duyup içeri gelebilecegi fikri ikimizi daha çok heyecanlandiriyordu. Daha iyi hareket edebilmek için bacaklarimi omzuma aldim ve gögüslerine yumuldum. Bana daha hizli diye bagiriyor ve her hareketimle iyice kendinden geçerek çiglik atiyordu. Orgazma ulastiginda o kadar çok bagirdiki neredeyse kulaklarim sagir olacakti.



Orgazm olunca sikimi çikararak muhtesem gögüslerinin arasina koydum oda gögüslerini yanlardan bastirarak sikimi sikistiriyor ve ben gidip geldikçe diliyle organimim kafasini yalamaya çalisiyordu. Iste bütün yolculuk boyunca hayal ettigim gögüsleri sikiyordum. Ogüne dek yasamadigim bir zevke ulasmistim. Gögüslerinin arasinda bosalmaya basladigimda hemen altimda kayarak organimi agzina aldi ve bütün spermlerimi emdi. Toparlanip odadan çiktik ve evime gittik. O gece sabaha kadar onu amindan, götünden ve gögüslerinden defalarca siktim. O muhtesem geceden sonra Ankara`ya her geldiginde evime kapanip saatlerce birlikte oluyoruz.


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir