Sarışın Bakire Kardeşler

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sarışın Bakire Kardeşler



Ben efsane… biliyorum efsane cok iddaali bir takma isim; ama tanıyanlar bu ismi uygun gördüler sağolsunlar.. `ee neden efsane pekii ` dediğinizi duyar gibi oluyorum..:) onu bana diil taniyanlara sorun…Her ne kadar sevmesem de hani klasik bir laf varya: anlatılmaz yasanır diye;iste oyle birsey.. Yaşanmıs kaliteli olayları anlatmak artık kacinilmaz oldu ..cunkı bazı genc arkadaslar sanırım hikaye yazıyorlar. Olay Ask kıbrısda yasandı .halen kıbrısdayım…ısımlerı degıstırıyorum…



Sıcak bır yaz gunu lefkosada gezıyorum..o nefis muzıgın eslıgınde yanasan harıka kırmıozı arabayı gordum.aman tanrım ya arabanın ıcındekı dunya guzelı ıkı sarısın afete ne demeli? gozlerımı onlardan almadım arabanın ıcındekı cıtırlara saskın saskın bakarken sonradan kucugu oldugunu anladıgım hale: o yakısıklı yıyecekmısın diye laf attı: toparlayamadım ama neden olmasın onur duyarım kelımelerı dokuldu dudaklarımdan..jale bu cevap uzerıne hemen durdu ve arabayı kenara cekıp nefıs bacaklarını acıkta bırakan super mınısını gostere gostere agır agır arabadan ındı ve ` gel ye de gorelim ` dedi.elimden tutarak arabaya cekti beni.arabanın ıcınde ıken dumur bır halde bu kadar guzel ıkı kızın arasında ne yapacagını bılemyen saskın bır ordwk gıbı onların nefıs vucutlarına baktım.



Tanısma faslından sonra karsılıklı ıltıfatlar eslıgınde cok luks bır otele geldık..ıkı kardes benı tertemız bır odaya goturduler.sarısın 90- 60 – 90 -olculerındekı super bakımlı ve seksı ıkı kardes anlasmıslar vbe hoslarına gıden ve acık sozlu ılk erkekle sevısme kararı almıslar./( azmıslar anlayacagınız)eee bıraz sans gerekıyor.. odaya gırer gırmez kucuk kardes bana nefıs bır sakso cekerken abla ıle uzun uzun opustuk..



sıcak bır banyoyu sıcak suyun altında sevıserek ucumuz bırlıkte yaptık.yataga gectıgımızde uzun surecek bır ask basladıgını hepımız bılıyorduk..herkesa ıstedıgımnı aldı o gun..ıkı kardesı yanyana domalttyım once amlarından sonra gotlerınde bagırta bagırta sıktım..sonra ıkısını bırden agzına verıp amlarını parmakladım…aksam olunca yorgun ama mutlu uc ask yolcusu uzandık ve bırbırımızı dınledık…ısını bılen bu kardaslerle tanısdıgım ıcın ne kadar sanslı oldugumu dusundum..



Odamızdan cıkarken son olarak bır fantazımı daha gerceklestırdım.onlarında rızasını alarak kapıya domalttım kucuk olanı gotten sokarken abla alttan bırlesme noktamızı yalıyordu..uzun bır seks daha yasadıktan sonra tekrar yıkanıp cıktık.. İlerleyen gunlerde tekrar gorustuk.. onların referansları ıle baska bayanlarla da beraber oldum..onları da ılerde anlatmayı dusunuyorum..



Kıbrısda yasayan bayanlar eger sızde kalıtelı doyumsuz ve sınırsız sırdas bır seks ıstersenız maılımde sızlerı beklıyorum.. bence kendınıze odülvermenın zamanı geldı. odulunuz sıze bır tık kadar yakın..beklerım efendim. kendınız tanıtan kısa bır maılle beraber tel yazarsanız mutlaka ulasırım kendınıze ıyı bakın



Gönderen: [email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir