Manyak Parti

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Manyak parti


Ben tarsusun en abaza gençlerinden sadece biriyim.Arkadaşlarım da öyle tabiiki.


Birgün ben ve iki abaza arkadaşım okulun en sexi kızlarından olan derya`nın doğumgünü partisine davetli idik.O güne kadar sadece elini siken ben nereden bilirdim ki hayatımda dahi izlememiş olduğum sahneleri birebir yaşadım.



Biz geç gittik diye üzülürken o iki arkadaşı ve sexi ablası ortalığı topluyordu.biraz da demlenmişlerdi.rkadaşlarımla gözgöze geldik ve içimizden neden olmasın diye iç geçirdik.Ablası bulaşık yıkarken su alacam diye yanına girdim.Bu arada diğerleri içerde şakalaşıyordu.Ben onların sex için şakalaştıklarından emindim.



Bu arada ablası sevgilim olup olmadığını sordu.Olsada yok derdim zaten ve de öyle yaptım.O da neden benim gibi yakışıklı bir çocuğun sevgilisi olmadığına şaşırdığını söyledi.Şakayla karışık “İstiyorsan sevgilin olurum“ dedim. Sonra da hiç çekinmeden o güzel götünü avuçladım.Anlaşılan hoşuna gitmişti ve adeta hayvan gibi dudağıma atladı.Bu arada diğer abazalar derya ve iki arkadaşını kafaya alıp çırılçıplak soymuşlardı.Ablasına önce mutfakta kaydım.



Bana içerdekilerle mükemmel bir grup olabileceğimizi söyledi.Odaya girdiğimizde onlar zevkin doruklarında idi.hemen katılkdık.Ben deryayı sikmesem işim rast gitmezdi.Zaten ben ablasına götten verirken deryanın da balkutusunu somuruyordum.



Bizim abazalar adeta coşmuştu ve biri tuttuğu gibi şeymayı(ablasını)kendi önüne aldı.Şeymanın bi şikayeti yoktu benimde.Nede olsa okulun en sexi kızı benim zamazingoyu şehvetle somuruyordu.sonra geciktiricileri sürüp oradaki dört kızı birerli sıra halinde domalttık.Üç erkek sırayla başa geçip birer irer inlettik.



Şimdi kendimle gurur duyuyordum.günün sonunda kanepelerde sınırsız bira,kan,döl ve amlarına döktüğümüz pasta kreması duruyordu.Ve o günden sonra ne zaman canımız istese pasta alıp deryaların kapısını çalıyorduk artık orası bizim kerhanemizdi.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir