O Gece Cok Eglendik

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

O Gece Çok Eğlendik!


Arkadaşım Aldaş ile uzun süre önce tanışmıştık. Boş zamanlarımızda barlara gidip içmek en büyük keyfimizdi. Tabi içki mezesiz olmaz. kadınlarda bizim mezemiz oluyordu.



Her ne kadar Aldaş ile her türlü zevki tatsakda ikimizde hiç gurup seks yapmamıştık. Bir gece Aldaş beni aradı ve “Adamım iki hatun buldum. Çok kıyak bara gelsene” dedi. Bunun üzerine bende evden çıkıp her zaman buluştuğumuz club/bar a gittim. Aldaş gerçekten iki bayanla oturmuş sohbet ediyordu.



Yanlarına gittim. kızlardan biri sarışın diyeri ise kumral saçlıydı. Sarışının ismi Dilek kumralın ki ise ebru idi. Bir süre havadan sudan konuştuktan sonra mekanın gürültülü olmasını bahane edip dışarı çıktık. Aldaş kızları evine davet etti. Yolda bir kaç bira alıp Aldaş` ın evine geçtik.



Eve vardığımızda etraf oldukça dağınıktı. Porno dergiler oturma odasının çeşitli yerlerine saçılmıştı. Aldaş “kusura bakmayın misafir beklemiyordum” dedi. Bunun üzerine Dilek, önemli değil böyle şeylerden bende hoşlanırım dedi. kızları oturma odasında bırakıp bira bardağı getirmek bahanesi ile mutfağa gittik.



O anda Aldaşın yüzündeki muzip gülümsemeden dergileri bilerek oraya bıraktığını anladım. Bana baktı ve “Oğluuuum bu gece çok kıyak olacak” dedi. Biralar için birkaç bardak alıp oturma odasına döndüğümüzde karşılaştığımız manzara bizi oldukça şaşırttı. Dilekebru nun dudaklarına yapışmış delice emiyor, ebruysa elini Dileğin siyah mini eteğinin altına sokmuş amını okşuyordu.



Odaya girdiğimizi farkettiklerinde birbirlerinden ayrıldılar. Dilek, utanmayın, bize katılabilirsiniz dediğinde bir an kalbim deli gibi atmaya başlamıştı. Sonunda hayalini kurduğumuz gurup seksi yaşayabilecektik. Dilek bize bakarak karşımızdaki koltuğu işaret etti ve “oturun ve keyfinize bakın dedi. ebru giydiği dar kotu çıkarmış ve divana uzanmıştı. Dilek de mini eteğini ve siyah jartiyerinin kilodunu çıkarıp ebrunun üzerine uzandı.



Deli gibi öpüşüyorlardı. Bir ara DilekZ ebrunun dudaklarından ayrıldı ve daha aşağılara indi. ebrunun altındaki tangayı çıkarıp amını yalamaya başlamıştı. Bunun üzerine daha fazla dayanamayan Aldaş yerinden kalktı ve Dilek in arkasına geçti. Dileğin zaten ıslanmış olan amına girmesi hiç zor olmamıştı. ebru hem aldığı hazdan hemde gördüklerinin verdiği heyecandan inlemeye başlamıştı.



Onu susturmak için pantalonumun fermuarını açtım ve yanlarına gidip aletimiebrunun ağzına verdim. Yeni doğmuş çocuklar gibi emiyordu. Bu arada Aldaş ın gidip gelmeleri hızlanmıştı. Boşalmadan hemen önce aletini Dilekin amından çıkarıp sırtına doğru boşaldı. Bu manzara karşısında bende dayanamadım ve ebrunun ağzına boşaldım. Dilek “birazda eşleri değişelim” dedi ve yanıma gelip aletimi ağzına aldı.



Ebru da Aldaşın aletini yalıyordu. Sanki az önce boşalan ben değilmişim gibi tekrar sertleşmiştim. Aldaş ebru yu yüzüstü yere yatırıp karnının altına bir yastık koydu ve arka deliğini zorlamaya başladı. İşte ne olduysa tam o anda oldu. Bütün evin elektirikleri kesilmişti.



Zifiri karanlıktaebrunun sesi duyuldu “Ahh bu ne?” Ardından Aldaş cevap verdi. “Yaraaak”. Anlaşılan Aldaş hedefini tutturmuştu. Dilekde sıt üstü yatarak beni kendi üzerine çekti. El yordamıyla deliğini buldum ve gidip gelmeye başladım. Bir kaç dakika sonra sarsılarak boşalıyordum.




Sevişmelerimiz o gece mum ışığında defalarca tekrarlandı. Ertesi sabah kızlarla telefon numaralarımızı değişip tekrar görüşmeye sözleştikten sorna ayrıldık… Şimdi mükemmel bir dörtlüyüz. Gurup sex gerçekten harika..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir