Sperm Yiyenler

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sperm Yiyenler


Ben İstanbul`a gelmişim gay sevgilimle bir gay bara gitmişiz. Erkek kıyafetliyiz ama onu içinde kadın çorabı beninmkinde g-string var. Bara oturuyoruz, oral seks üzerine konuşurken konuşmalarımızı duyan barmen “size özel bir kokteyl hazırlayacağım yalnız tek bardaktan ikiniz içeceksiniz” diyor.




Büyük bir bardak alıp içeri giriyor, çıktığında salep gibi bir sıvı olan bardağı önümüze koyup iki pipet veriyor. Önce kokluyoruz, o ekşimtrak kekremsi koku buram buram yakıyor genzimizi. Spermleri görünce gözlerimiz parlıyor. Kimin bu spermler diye sorduğumuzda, barmen “kokteyl dedik ya benim ve arkada çalışan üç delikanlının” diyor. Dört kişinin spermlerini aynı bardaktan hüplete hüplete içiyoruz. Hala ılıklar.




“Ödeme nasıl olacak üzerimizde nakit yok diyoruz” kıkırdayarak. “İçeri girin bizde nakit var yardımcı oluruz” diyor barmen. Barmen ve üç yamağı biz önce güzelce soyuyor ve sırayla ağzımıza veriyorlar. Biribirimizn ağzından kapmaya çalışıyoruz yarakları. Bu arada bara gidip geliyorlar. tabi işleri var. Sonra yanyana domalıp ellerimizle kapa etlerimizi açıyoruz.




Başlıyorlar bizi sikmeye. İki kişi sikerken diyer ikisi ağzımıza versin istiyoruz ama onlar barda sıralarını bekliyor. Bir ara eş değiştirmeye karar verdiklerinde bizi kırmayıp göt kokan yarakları ağzımıza veriyorlar. Dördü de ikişerli olarak götümüzün içine boşalıyor. Son postada 31 çekmeye başlayan




bizlerin döllerini ziyan etmeyip önümüze tuttukları kokteyl bardağına dolduruyorlar. Biz giyinip tekrar bara geçtiğimizde bardağımız tekrar önümüze geliyor. Yorgunluktan bitap götümüde sızı ve donumuza akıp duran hoş ılıklığı hissederek kendi döllerimizi afiyetle içiyoruz. Kokteyl oluyor cockteyl…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir