Seyahat

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Seyahat..


Bir gün bir iş seyahati için Kastamonu tarafına gittim.Aksam saat 7 gibi müşterileri dolaştıktan sonra otelin yolunu tuttum.Zaten daha önceden yerimi ayırtmıştım.Otelin kapısından resepsiyona doğru yöneldim.Birden elimdeki çantaları otelin belboyu kaptı.Neyse bu çocuk 16-17 yaşlarında 1,72 1,75 boylarında tahminen 57-60 kg civarında tatlı bir çocuktu.




İşlemlerimi yaptıktan sonra odanın yolunu tuttuk.Otelin 4.katında 2 adet tek yatağı olan geniş bir odaydı.odanın içinde banyo,televizyon ve buzdolabıda vardı.Belboy çantalarımı taşıdıktan sonra bir emriniz varmı diye sordu.Bende var ama yaparmısın bilmem dedim.O da nedir dedi.Bende bir 30 dk.boşluk bulursan gelde anlatayım diye yanıt verdim.Saat 8 de vardiyasının biteceğini ve bana uğrayacağını söyleyerek ayrıldı.




Bende soyunup eşofmanlarımı giyerek onu beklemeye başladım.Tam dediği saatte kapı çalındı.Açtım oydu.İsminin Ahmet olduğunu söyledi.Ona dedimki hiç göt siktin mi? Evet dedi.Bir anda sikini avuçladım sesini çıkarmadı.Sonra fermuarını açarak 16-17 cm büyüklüğündeki siki dışarı çıkardım ve oynamaya başladım.Hemen dikilmişti.Dediki sikerim ama ben siktirmem.Tamam dedim.




Kapıyı kilitleyip banyonun önündeki çek yata doğru uzandım.Buarada çantamdaki vazelini ona verdim.Oda önce göt deliğime sonra kendi sikinin kafasına sürdü ve deliğime dayadı sikinin kafasını ve birden yüklendi.Öyle canım yanmıştıki bağırmamak için zor tuttum kendimi.Sonra alıştı yaklaşık 30 dk.




sikti sonra yatağa geçtik bi 15 dk da yatakta beni yüzü koyun sikti sonra içime boşaldı.Nasıldı dedi bende ilk kez yapıyorum dedim oda itiraf edeyim bende ilk kez yaptım dedi gülüştük ona bahşiş verdim zorla aldı şimdi her oraya gidişimde önce ağzıma veriyo sonra götüme çok zevkliydi .Birde o ayakları varya küçücük 40 numara giyiyormuş dediki bidahaki severe ayağımı sokucam,korktum ama merakta etmiyo deyilim yani.bye


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir