Yilbasinda Rezalet

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Yılbaşında Rezalet


1997 yılının son günü, karlı bir günde Nevzat’ın evinde üç çift toplanmış, yılbaşını kutlayacaktık. Ben ve sevgilim Jale, Kenan ve sevgilisi Mine, Nevzat ve sevgilisi Sena geç saatlere kadar şarap içip sohbet etmiş, bol bol gülmüş ve biraz da oyun oynamıştık. İyice sarhoş olmuştuk hepimiz de. Ne yaptığımızı, ne konuştuğumuzu bilmiyorduk. Ben Kenan’ın sevgilisi Mine’nin kucağına başımı koyup uyukluyordum. Sevgilim Jale ise Nevzat’ın kucağına oturmuş, Nevzat’ın kulağına fısıldadığı şeylere gülüp duruyordu. Kenan ise kolunu Nevzat’ın sevgilisi Sena’nın boynundan sarkıtmış, kadının iri göğüslerini dışarıdan okşuyordu alenen.



Bunları hayal meyal hatırlıyorum. Nevzat’la sevgilim öpüşmeye başladıklarında dördümüz de kafamızı çevirip onları izlemeye koyulduk. Uzun uzun öpüştüler. Ben farkında olmadan Mine’nin bacaklarını okşamaya başlamıştım. Mine’nin soluk alıp verişi hızlanmıştı. Kenan artık elini Senanın bluzunun içine sarkıtmış memelerini mıncıklıyordu. Bütün bunlar kendiliğinden alkolün etkisiyle olmuştu.aslında hiçbirimiz de öyle sevgili değiştirecek kadar geniş insanlar değildik.



Hatta normal zamanlarda birbirimizin sevgilisiyle yalnız kalsak utanır konuşacak bir şey bulamazdık. Ama o gece nasıl oldu da söz ettiğim sahne ortaya çıktı anlayamadık. İçkinin etkisiyle daha sonra pişman olacağımız işler yapmıştık.




Sevgilim Nevzat`ın…


Ben artık bacakları falan bırakıp külotunu çıkarttığım Mine’nin ıslanmış amını okşuyordum. O da ohlayıp inleyerek cevap veriyordu bana. Nevzat’la sevgilim üst taraflarını soyunmuşlardı. Sevgilim Nevzat’ın kıllı göğsünü okşuyor, Nevzat’ta iki eliyle sevgilimin göğüslerini avuçlamış okşuyordu. Kenan ise Sena’nın üst kısmını soymuş, bir çocuk gibi memelerini emiyordu.



Bir süre sonra hepimiz çırılçıplak kalmıştık. Biz 69 pozisyonunu almış, şap şup sesler çıkararak karşılıklı organlarımızı yalıyorduk. Sevgilim ise koltukta oturan Nevzat’ın biçimli sikini yalıyordu yavaş hareketlerle. Kenan ise tersine Sena’yı kudurtuyordu diliyle klitorisini yalayıp. Bir süre her çift birbirinin organlarını yaladı. Artık kimsede dayanacak hal kalmadı. Hepimiz yere halının üstüne devrilip alt alta üst üste sikişmeye başlamıştık. Diğerlerini bilmem ama Mine’nin amcığı tam kıvamındaydı, yağ gibi kayıyordu sikim içinde.



Alçak karı arada bir amını kasarak sikimi sıkıştırıyor, deli gibi bağırtıyordu beni. Diğerleri dönüp bana bakıyordu. Sevgilim Jale Nevzat’ı altına almış, ellerini da adamın göğsüne bastırmış hop hop hopluyor, bir yandan da “ooh,oohh, sok,sok,pompala alttan,pompala” diye bağırıyor, partnerini daha da hızlandırıyordu. Kenan ile Sena kucak kucağa pozisyonda kenetlenmişlerdi. Kenan kucağındaki kadının kasığını kasığına yapıştırmış hareketsiz durarak “oohh sevgilim, hep böyle kalmak istiyorum “diyor, Sena ise kalçalarını hareket ettirerek” durma, devam et,daha hızlı” diye bağırıyordu.




Ben Mine`nin kulağına…


Artık sesler birbirine karışmıştı. Altı kişi de inliyor, bağırıyor, edepsizce konuşuyor, orgazma doğru ilerliyordu. Bu seslere terli bedenlerin hızlı temasından doğan şakırtılar da ilave oluyordu. İlk Nevzat’ın bağırma sesini duydum. Sevgilim Jale, Nevzat’la birlikte orgazm çığlıkları atıyordu. Bu seslere Kenan’la Sena da daha fazla dayanamamış kucak kucağa adeta kenetlenip kalmış tıslıyorlardı. Bir süre ayrılamadan öylece kaldılar. Ben Mine’nin kulağına “ohh, artık geliyorum, al beni içine sevgilim” diye fısıldadığımda Mine “hadi durma” diye karşılık vermiş ve titreyerek orgazm olmaya başlamıştı. Tüm bedenim sikimin ucunda birleşmiş Mine’nin içine akıyordu sanki. Sıkıca sarılıp kaldık bir süre.



Şimdi az önceki atmosfer kaybolmuştu. Hem içkinin etkisi azalmış, hem de şehvet bitmişti. Kimse birbirine bakamıyor, kafasını önüne eğip oturuyordu. İyice sarhoş olup uyumak ve sabah ilk iş kaybolmaktı buradan.



Öyle de yaptık. sabah kalktığımda sadece Nevzat ve Sena uyuyordu, diğerleri kaybolmuştu ortalıktan. Ben de sessizce çıktım evden. Bir daha ne sevgilim Jale’yi ne de diğerlerini gördüm. İki yıl önce görücü usulü ile evlendiğim eşim başörtülü, hanımefendi bir kadın. Hiçbir aşırılığımız yok. Üç ay sonra bir kızım olacak. Çok mutluyum. O geceyi hatırladığım zamanlar hariç…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir