Yakalandim1

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Yakalandim-1


Ben damla adinda 16 yasinda yasima göre biraz daha olgun vücutlu 1.71 boyunda güzel bir kizim.Bir gün aksamda mangal yapmak üzere tam böyle gençlerin kaçip sikisebilecegi hem çok agaçli hem de yüksek kayalarla dolu bir deniz kenarina gittik ama simdilik yüzecektik.yaklasik 1,5 saat sonra tuvaletim geldi hem de fena halde.



Ama denize girmek istemiyordum çok soguktu.insanlardan uzaklastim.altimda bacaklarimin bütün güzelligini ortaya koyan kisa bir kot sort üstümde de bikinim vardi.kimsenin beni göremeyecegi bir yere geçtim sortumu çikardim ama mayoyu çikarmaya zaman yoktu.sortumu çikardigim gibi kendimi yere atip kayaya yaslandim ve mayonun amima dayanan yerini kenara siyirip bacaklarimi açtim ve isemeye basladim.



Biri yakinlardan geçse kilsiz amim kabak gibi ortaya çikmis olmayacakti en azindan.ama ben isemeye basladigim gibi yaslandigim kayanin 7-8 metre arkasindaki kayada birilerinin sesini duydum.söyle bir dönüp baktim ve benim yaslarimda fistik gibi bir kiz ve yakisikli sayilabilecek bir erkek.isemem bitince çaktirmadan izlemeye basladim.



bedavaya gerçek porno diye düsündüm.erkek bir kayaya yaslandi ve tam bana dönüktü ama kizdan gözünü alamiyordu.ikisinin de mayosu vardi sadece.kizin bikinisini çikardi.benimki kadar güzeldi ama anlasilan zevkten gögüs uçlari irilesmeye baslamisti bile.erkek gögüs uçlari ile oynarken kiz da mayoyu yariladi ve sevgilisinin 16 cm lik sikiyle oynamaya basladi.



ben de ufaktan fark etmeden mayonun üstünden oynamaya baslamisim amimla ki sulanmis ve mayoda islakli belirmis hafif.kiz aleti agzina aldi ve emmeye basladi.bayagi iyi yaliyodu.sonra kiz yere uzandi sirt üstü.erkek te üstüne.dudaklarindan gögüslerine indi öperek.elleriyle gögüslerini oksadiktan sonra.uçlarini yalamaya basladi.kiz ise amini oksuyodu.erkek inmeye devam etti.



amina gelince mayosunu isirarak indirmeye basladi.dizlerine kadar indirip eliyle çikartti.kizin aminda çok az kil vardi.amini yalamaya basladi.arada bir parmagini sokup çikartiyor ya da oksuyordu.kiz düzensiz ve hizli nefes almaya basladi.ardindan da inlemeye basladi.erkek de daha hizli yalamaya basladi.



kizin sesi titreyerek dayanamiyorum dedigini duydum.kiz amini yukari asagi oynatmaya basladi.erkekse hem eliyle oksuyor hemde yaliyordu.kizda inlemelerden sonra suratina bosaldi.çocugun her tarafi sirilsiklam olmustu.amini ve bacaklarini yalayarak temizledi.asil benim için olay simdi basliyodu.erkek bana dogru hafif sirtini dönerek yere uzandi.



siki dimdik duruyodu.kiz da üstüne oturmaya basladi ama götten veriyodu.amini görebiliyordum.erkek belini yukari asagi oynatarak kizi sikmeye basladi.ben de mayonun altini siyirdim.ve götümü parmaklamaya basladim.kizi sikmeye devam etti.kiz gene inliyordu ama bu sefer nerdeyse bagirarak.



erkek bayagi hizli sikiyordu ama kiz herhalde ilk defa götten almiyodu.çünkü çok rahat aldi.benim götüm çok dar çünkü kimseye vermemistim.kiz çigliklar atacakti neredeyse ama erkek yavasladi ve kizi kökleyip oturttu.kiz 16 cm yi köküne kadar almis olarak oturuyordu çocugun üstünde.sonra bir anda hizlandilar.



kiz 2 parmagiyla amini köklemeye basladi.kiz geliyorum dedi.ama erkek götüne bosaldi çünkü götünden beyaz biseylerin sarktigini gördüm.kiz da 30 sn sonra falan kiz içinden çikti ve çiktigiyla bosalmasi bir oldu.ben de bu arada ufaktan inlemeye basladim ama hayatimda bukadar zevk almamistim.



bosaldim ama bosalirken biraz gürültülü inledim.bu tarafa baktilar.erkek butarafa kostu kaçmaya çalistim ama sadece bikinim oldugu için gitmek istemedim.beni gördü kiz nooldu dedi.erkek de bizi seyredip masturbasyon yapmis dedi.ben heycanlanmistim çok acaba naapacaklar diye.ama beklemedigim bir sey oldu bize katil dedi.kiz da bakalim grupsex nasil olacak dedi.devami bir sonraki hikayemde…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir