Bodrumda Yaz Tatili

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32




Bodrumda Yaz Tatili…


Merhabalar! Sitenizi yeni takip etmeye başladım adım sedaT. ve burada yazılan hikayelerin fantazi olduğunu düşünüyorum ve gerçek hikaye nasıl olur anlatacağım.


Benim Bodrum da seyahat acentam var.




Ve yazın ağırlıklı olarak otellere animasyon ekipleri yollarız.geçen sene Mart başında gazeteye ilan verdim yeni elemanlar için. Tabii ki birçok genç kız müracat etti bunlardan biride Seden idi. Seden 1.65 boylarında bomba gibi bir hatundu. Seden ve 5 kız arkadaşını kendi evime yerleştirdim.Bodrumu bilenler bilir genelde evler dublextir. Neyse 1 hafta sonra bir akşam hepbirlikte evde içiyoruz. kızların üzerinde de rahat kıyafetler var ama her yerleri belli oluyor.




Bu arada seden 17 yaşında İlerleyen saatlerde VCD ye Erotik bir film koyduk ve seyrederken seden yanıma oturdu ve sedat ufaklık şahlanmış dedi bende ona her kalkanın bir indireni vardır dedim . O da o zaman gel odaya dedi. Diğer kızlar hadi kolay gelsin diyerek bizi uğurladılar.




Odaya girdiğimde seden çoktan soyunmuştu bile kıllı güzel bir amı ve çok hoş ve koyu meme uçları vardı. Tabiiki bende 18 liği çıkardım. Benim yarrağım oldukça kalın olduğu için. Hey şaka yapıyorsun bunumu sokacan bana dedi Bende evet aşkım hemde götten sikeceğim dedim. Ve tam 45 dakika hiç durmadan sikiştik.




İster inanın ister inanmayın sedenin kendi ifadesidir. Hayatında ilk defa bir kerede 15 kere boşalmış. Bu arada diğer kızların hikayesini daha sonra anlatacağım. Bu arad Bodrum da benimle çalışmak istermisiniz.Sevgiyle ve seksle kalın…..


Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir