Gercek Hikaye Komsu Kizinin Ayaklari2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Gerçek hikaye komşu kızının ayakları2


Geçen hiayelerimde anlattığım komşunun kızıyla bayadır görüşemiyoduk.Geçenlerde balkonda gördüm onu bana dil çıkardı bende “naber“ dedim ona iyilik felan derken ben kendi evime çıktım.



Bana çakmak alacağına söz vermişti bende bu bahane ile onu aradım.Çakmağı almamış ama yanına geldiğimde sana anlatırım dedi.Ben de “ev boş hemen gel“ dedim.



10-15 dakka sonra yanıma geldi.Başladık konuşmaya havadan sudan :çakmağı neden alamadığı,iş hakkında ev hakkında,benim okul hakkında derken konular değişti.Kadınların en çok neresinden hoşlanıyorsun,hala porno film izliyomusun,minibus te taciz ediyomusun gibi.



Ben hepsinin cevabını veriyodum tabi.Zaten çoğunu bi önceki sevişmemizden biliyodu.



Bu sefer naylon çorap giymişti üzerinde (tek parça)elbise vardı.Ben ayak ucuna oturdum bana baktı ayağını ağzıma soktu ben yalayarak ayağa kalktım koltuğa uzandı iki ayağıda elimdeydi tekini yalarken tekine bakıyordum.



Elbisesinin alt tarafını beline indirdim kilot giymemişti Elbisesinin üstünü de beline indirdim.Memeleri sütyeni zorluyordu.



Memelerini sütyenin işgencesinden kurtardım.Sonra üstünen kalktım ona bakarak çekmeye başladım.ilk postayı göğüslerinin arasından ağzına attırdım bu onunda çok hoşuna gidiyor.



Yanına oturdum bacaklarımı açtım kafasını bacaklarımın arasına sokup ağzına aldı benimki fazla zaman geçmeden tekrar kalktı bu sefer ona arkasını dönmesini söyledim.Hemen domaldı göt deliğine biraz vazelin sürdüm.Soktuğumda inlemeye başladı ama delik çok dardı 5 dakka ileri geri yaptıktan sonra delik açıldı.Artık ikiizde uçuyorduk o hadi dedikçe ben dahada hızlanıyordum götüne boşaldım o hala boşalmamıştı onuda dilimle boşalttım.



Sonra buna bi kaç kadeh viski içirdim kız hemen sarhoş oldu bi kadeh bile içemiyormuş.Kızı yatağa yatırdım ayaklarını sikimin yanına koyup ayaklarına boşaldım sonra onu yarı baygın şekilde bacaklarını omzuma alıp ğötten tekrar siktim.Artık bendede hal kalmamıştı yanına uzandım bana döndü başladık öpüşmeye baya bi yattık saat 9 a geliyordu bu farkında bile değildi bizimkiler daımlardan saat 1 e veya 2 ye doğru gelirlerdi.



10 kadar yatağın altında seviştik canıma tuvalete gitmesine yardımcı oldum onu klozete oturttum oturur oturmaz sıçmaya başladı çok utanmıştı ama hala sarhoştu götünü yıkarken üstüme kusmaya başladı artık kendisine gelmişti.Ben tuvaleti temizlerken yemek yapmasını söyledim o an telefon çaldı kızın abisi beni arıyordu.Bana kardeşini görüp görmediğimi soruyordu bende görmediği ama meydana gidiyorken gördüm dedim saol dedi kapattı.



Bizimki yemeğe başlamıştı bunun arkasına geçtim tezgaha dayandı götüne tekrar soktum ileri geri gidip gelirken boynunu yalıyordum kıza artık gitmesi gerektiğini eve gittiğinde kimseyle konuşmadan yatmasını gerektiğini söyledim çünki küçük bi ibare ile herkes onun sarhoş olduğu anlayabilirdi.götüne son birkez boşaldıktan sonra götünü temizledim.



Ayakkabılarını giydirirken son birkez ayaklarını yaladım ve kalktım dudaklarına yapıştım.“bi gün ablanla aramızı yaparsın dedim oda bakarız ama ablamı ayarlayınca beni untmayacaksın“ dedi.Ben de “seni hemde bu ayaklarıo hayatım boyunca unutmam“ dedim. Şİmdi ablasıyla çağrılaşıyoruz bi kaç güne kalmaz onun ayaklarının tadına bakıcam……

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir