Gemi Yolculugu 2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Gemi Yolculuğu (2)


(Erkek): Çaresiz yutuyorsun sidiğin hemen hemen tamamını. “Dersini çabuk öğreniyorsun küçük fahişe” diyorum sana pis pis sırıtarak… “Ne yazık ki yeterince çabuk değil… İyi bir orospu olmak için önünde öğrenmen gereken çok şey var”… Yan taraftaki çelik katkılı halatları alıyorum ve boynundan bağlayıp vücuduna dolamaya başlıyorum…



Her yerini sıkıyor halat… Bir diğerini çember çember yapıp göğüs kafesinden, belinden, kalçalarından ve bacaklarından sıkıştırıyorum. Öyle bir düğüm atıyorum ki halatlara, ancak kesersen açılır ve bir kez sıktın mı geri doğru kendini bırakmaz…



Bunu sana söylüyorum… “Her yanlış hareketin bu halatların biraz daha sıkışmasına sebep olacaktır… Ona göre davran orospu” diyorum. Göğüs kafesinden geçen çemberi biraz sıkıştırıyorum. Nefes alışın zorlanıyor. Halatın çelik gergileri sen nefes aldıkça göğüs uçlarına sürtünüyor ve hafif hafif kanatıyor. Acıyı hissedince “tamam” diye inliyorsun. “Ne istersen yapacağım. Söz…”



Gülümsüyorum… “O kadar kolay değil sürtük” diyorum… “Bunu denemeden söyleyemeyiz değil mi?”… Sana her şeyi yapacağım, aklına gelen ve gelmeyen her şeyi… Seninle işim bittiğinde de ya öleceksin ya da iyi bir orospu olacaksın…” Hafifçe sıkıştırıyorum kalçalarımdan geçen halatı.



Acıyla çığlık atınca bir kahkaha atıyorum ben de… “Hayvanları acıyla terbiye ederler orospu” diyorum sana… “Ayı dans etsin diye kızgın saçta eğitirler onu… Sen de benim vahşi orospumsun… Seninle işim bittiğinde dans eden bir ayı gibi uysal olacaksın…”



Önünde yavaşça üzerimde ne varsa çıkarıyorum. Eğiliyorum üzerine. Önce hafif hafif yalıyorum vücudunu. Korku ve panikten öyle bir terlemişsin ve o kadar güzel kokuyor ki tenin… Yalıyorum tadını almak için… sonra sikimi sürtüyorum tenine.



Göğüslerine ve dudaklarına sikimle vuruyorum. Sen sessizlik ve çaresizlik içinde kaderini kabullenmiş durumdasın; ne yaparsam yapayım benim istediğim gibi davranmak zorunda olduğunu biliyorsun… Kafandaki asıl soruysa benim ne isteyeceğim oluyor…



Çünkü yapacağın her şeyde bir sorun bulacağımı ve ipleri daha da sıkacağımı hissediyorsun. “Ağzını aç küçük fahişe” diyorum sana. Açıyorsun. Gözlerinin içine bakarak kocaman bir tükürük bırakıyorum ağzının içine. “Yut onu” demeden yutuyorsun zaten.



Gülümsüyorum “öğreniyorsun, çabuk öğreniyorsun kaltak” diyorum. Saçlarından çekip bir hamlede sikimi ağzına bastırıyorum. İtirazsız emmeye başlıyorsun sikimi. Hem de bir öncekinden çok daha ustaca…



Hatta belki de bu sefer daha bir istekle… Sikim kocaman oluyor “bu sefer içirmeyeceğim sana döllerimi kaltak” diyorum… “Bu kadar çabuk olmayacak…” Çekiyorum sikimi ağzından. “Senden biraz para da kazanmak niyetindeyim… O yüzden seni birkaç miçoya siktirirsem bana gücenmezsin değil mi?” gülümsüyorum pis pis… ve demir kapıyı aralıyorum…



İçeri dört tane yağ ve pislik içinde makine dairesinde çalışan muhtemelen doğulu adam giriyor. “Orospu bu” diyorum onlara… Sonra sana dönüp “iyi bir sikiş seyrettir bana kaltak” diyorum… “Bu herifler seni her şekilde sikecekler”.. Ellerini çözüyorum. Sadece vücudundaki düğümler var seni korkutan şu an… bir engelin yok başka… “Onlara tüm marifetlerini göster orospu” diyorum gözlerine bakarak…



“Sikişmenizi beğenmezsem başına gelecekleri biliyorsun”… Başınla evet der gibi bir hareket yapıp yerde diz çöküyorsun… Dört adamın yaraklarını şalvar gibi pantolonlarından çıkarmak pek de fazla vaktini almıyor.



***



(Kadın): Uzun süredir kadınsız kaldıkları her hallerinden belli. Hepsinin yarakları iyice kalkmış bir halde beni süzüyorlar. Zaten genellikle ucuz fahişelerle düşüp kalkmış olan bu adamların benim gibi bir kadınla birlikte olmayı hayal bile etmedikleri çok belli. Gözlerinde vahşi ve şehvet dolu bir ifadeyle etrafıma toplanıyorlar.



Önüme ilk gelen adamın sikini alıyorum elime, sıvazlamaya başlıyorum. Sabırsızca saçlarımı yakalıyor, sikini ağzıma sokmaya çalışıyor. İtiraz edemiyorum senden korkuma Adamın ter ve sidik kokan yarağı ağzımı dolduruyor. Kalçalarını hareket ettirerek sikmeye başlıyor ağzımı. Diğerleri de leş gibi elleriyle vücudumu okşuyorlar.



Bir tanesi sabırsızlanıyor. Arkama dolanıyor, kalçalarımdan tutup havaya kaldırıyor. Şimdi dört ayak üzerinde, domalmış bir pozisyonda, ağzımdaki yarağı emiyorum. Arkamdaki amımı avuçluyor, parmaklarıyla amımın dudaklarını aralıyor ve sikini itiyor içime. Canım yanıyor bu ani girişle.



Geriliyorum. Vücuduma bağlı olan teller tenimi kesiyor. İki hayvan gibi adam tarafından vahşice sikiliyorum önünde. Gözlerimi sana çeviriyorum; memnun bir ifade ile bizi seyrediyorsun. Ağzımdaki ve amımdaki adamlar fazla dayanamıyor ve patlıyorlar. Diğer ikisi hemen onların yerini alıyor.



Kısa sürede onlar da boşalıyorlar. “Evet beyler” diyorsun, “ilk postadan memnun kalmışsınızdır umarım” “Bu karı gerçekten de çok iyiymiş kaptan” diyor birisi sırıtarak,”biraz daha iznimiz var mı?” “Devam edin” diyorsun, “paranızın karşılığını daha tam almamışsınızdır” Adamlardan birisi yere uzanıyor, diğer ikisi vücudumdaki tellerden tutarak kaldırıyorlar beni ve üstüne oturtuyorlar.



Teller iyice sıkıştırıyor tenimi, kesiyor. Acıyla çığlık atıyorum. Lütfen diyorum, gevşetin şunları biraz ne olur. Sanki hiç konuşmamışım gibi, kimse kılını kıpırdatmıyor. Altımdaki adam sikini amıma gömüyor. Birisi de arkaya dolanıp götümü zorlamaya başlıyor. Can acısından neler yaptıklarıyla ilgilenemiyorum bile.



Gözlerimden yaş geliyor. O anda tellerin biraz daha gerildiğini hissediyorum. Dönünce seni görüyorum. Sana iyi bir gösteri istediğimi söylemedim mi ben kaltak? diyorsun, adamlar seni sikiyor, sende hiçbir numara yok Marifetlerini görmek istiyorum biraz. Tam bir orospu olmanı istiyorum.Mecburen kalçalarımı oynatmaya başlıyorum.



Adamlardan birinin sikini yakalıyor, ağzıma alarak köküne kadar emmeye çalışıyorum inlemelerim arasında. Sonuncusunun da sikini bir elimle sıvazlıyorum. Zoraki yaptığının farkındayım bebek diyorsun, ama isteyerek yapmayı da öğreneceksin, merak etme Gülüyorsun.



Vücudundaki ipleri biraz daha geriyorum. “Şimdi iyice havaya kaldırın bu orospuyu” diyorum adamlara. Adamlar bir kadın bulmuşlar, dediğim her şeyi yapıyorlar. Havada duran bir çengele belindeki ipten bağlıyorlar seni. Belinden asılı bir şekilde kolların ve bacakların iki yana açık havada öylece duruyorsun, yüzün aşağı dönük.



Çengelin bağlı olduğu el vincini biraz aşağı indirince yerle yüzün arasında bir karış kadar bir mesafe kalıyor. “işte şimdi tam sikmelik oldun orospu” diyorum gülerek. Vücudundaki ipler öyle acıtıyor ki cevap veremiyorsun. Akan kan pıhtılaşıyor vücudunda, ama hala kesiyor ipler, kan yere damlıyor.



Altına biri geçiyor. Tam yüzün hizasında oturuyor. Bacaklarını açıp başını bastırıyor sikine. O kadar acı içindesin ki ağzını açıp ememiyorsun. Adamı kenara ittirip yanına geliyorum “neyin var kaltak?” diyorum… “çok acıyor” diyorsun dişlerinin arasından. “Yalvarırım beni çözün, ne isterseniz itirazsız yapacağım”… Pis pis gülüyorum… “henüz buna hazır değilsin kaltak… ama o zaman da gelecek, merak etme”…



Bir an saçından tutuyorum ve o güzel yüzünü yere yapıştırıyorum. Burnun çarpıyor, dudakların kanamaya başlıyor. Kan yere damlıyor. Yer yağlı ve pis. “şimdi” diyorum sana… “sen bizim bu güzel yaraklarımızı yalayıp içindeki o tatlı sıvıyı emmek istemiyorsan eğer…”



bir süre bekliyorum korkunun içine işlemesi için “yerleri yalayacaksın kaltak”… Başını kaçırıyorsun ama bastırıyorum… “Sana yala dedim köpek…” çaresiz dilini çıkarıp pis yerleri yalamaya başlıyorsun…



(sürecek)



[email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir