Annemle Alisveris

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Selam ben izmirden Polat ben 18 yaşındayım. Benim 37 yaşında tam sarışın bomba bir annem war. Adı Nuray Geçen hafta annemle yılbaşı alışwerişine çıktık.





Annemle büyük bir alışweriş merkezine grdik annem kendine mini bir etek aldı, üstüne ise bol dekolteli bir ody aldı. Mağazadan çıktık ve annem bana iç çamaşırı almam lazımn dedi we ewimizin olduğu semt olan karşıyakaya geldik.Bir iç çamaşırı mağazasına girdik. İçerede 25-26 yaşlarında bir genç wardı. genç anneme hemen nasıl yardımcı olabilirim dedi.


Annemse bilmiorum yaaa tanga almayı düşünüyorum modelerinize bakabilirmiyim dedi. Ben kıpkırmızı oldum bu laf karşısında.





Çocuk tangaları çıkarmaya başladı dantelli kırmızı,siah,beyaz çok sexy tangalardı dedi. Annem çocuğa nasıl bana tanga gidermi sence dedi. Ben gene şok olmuştum.Çocukta annemn kalçasına elini atıp gitmezmi bu güzel popoya dedi. Bence çok yakışır dedi.


Beni takan yoktu bende boxerlara bakmaya başladım bir gözüm annemdeydi.





Annem poşetten aldığı mini eteği ve bodyi çıkarp birde sütyen alacağım dedi çocuk sütyenleri çıkardı annem bakarken isterseneeiz tangayı we südyeni deneyin dedi elini annemin göğüslerine attıktan sonra kırmızı dantelli sütyen ve kırmızı dantelli tanga aldı. lk kez bir iç çamaşırıcı dükkanında iç çamaşırı denenecekti heralde hayret içinde kaldım annem ben yokumuşum gibi davranıordu resmen. Bende takmadım ne yaparsa yapsın dedim.





Çocuk anneme depoyu gösterdi orda deneyin isterseniz dedi. Annem çamaşırları alıp girdi içeri çocukta dükkan kapısını kapayıp kitledi. Annem dışarı çıktığında sikim taş gibi oldu bol dekolteli kırmızı bodysinden göğüsleri taşacak gibiydi. Ve kırmızı minisinin altından tagası çok belliydi. Çocukta harikasınız yılbaşını sizinle geçirecek olan adam çok şanslı dedi. Annem bana dönüp nasıl oldu dedi ben de çok iyi dedim .





Çocuk anneme isterseniz birde gecelik alın dedi annemde çok ii olur dedi ve kırmızı transparan bir gecelik aldı. Annem gecelikle geldiğinde ulan baba ne şanslı adamsın dedim içimden. Geceliğin içinden annemin herşeyi belli oluyordu tangası ve o deli göğüleri. Arkasını döndüğünde çocuk annemin poposuna elini atıp okşamaya başladı. Annemse sende bir boxer giy dedi çocuğa. çocuk hemen tazmania canawarı resmi olan birboxer giydi. Çouk boxerı oralıkta giydi. Annem çocuğun sikini görünce off dedi. 19-20 cm wardı.





Çocuk annemin geceliğini çıkardı we annemin göğüslerini sütyeninin üstünden sıkmaya başlaadı. Annemse bir dakika dedi we eğildi hemen boxerı indiri çocuğun sikini ağzına alıp emmye başladı. 5 dk saksodan soran çocuk annemi tezgahın üzerine domaltıp tangasını kenara çekti ve sikini annemin amına soktu annem oh oh sok erkeği diye inlerken bende 31 çekmeye başlamıştım.




Çocuk annemi bu pozisyonda siktikten sona sırt üstü tezgaha yatırdı ve göğüslerini yalamaya başladı. Sonrada öpüşmeye başlılar deli gibi öpüşüyorlardı. Bir süre sonra çocuk annemi kucağına aldı ve hoplatmaya başladı annemde çocuğun beline ayaklarını doladı tadını çıkarıyordu. Tanga hala annemin poposundaydı. Annem çocuğun kucağından indikten sonra eliyle çocuğu boşalltı.




Annem giyindikten sora 5-6 tane tanga ve südyen aldı . çocuk annemin telefonunu aldı annemde çcuğun çocuğun adı Farukmuş Bende paso boxer aldım tabi hiç birine para wermedik . Annemi ilk kez böle görmüştüm ve daha dün başından böle bir olay dah geçti artık annem orospu olmuştu. Resmen yarak delisi gibi dolaşıyordu ortalıkta hep tanga giymeye başlamıştı. Bunun nedeni babamın sikinin 13 cm olmasıymış.erak ettiğim yılbaşında babamdan başka biri ile olurmu?



Gönderen: bedo

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir